Ti mit tennétek ha látnátok egy gyereket szökőkútban fürdeni?
A sárga földig lett pontozva a #3-as hozzászóló, pedig teljesen igaza van.
Az a gyerek pancsolt, játszott. Én csak megmosolyognám.
Amíg anyuka nem veszi elő a szappant, addig ezzel semmi gond. És igen, csak szerinted nem normális.
A szökőkutak nem erre valók, ennyi. Fiamnak megengedem hogy meztelen lábbal belemenjen. Ennyi. Az aki bugyiban levetkőzteti a gyerekét és fürdenek benne, a hideg kiráz. Én olyat engedek meg a gyerekemnek amit én is megtennék. Ne legyen neki természetes hogy főtéren pucérjodunk. Nekünk, felnőtteknek sem az.
Mondjátok persze hogy ők csak gyerekek de nem, vannak viselkedési határok bár tudom sok anyukánál nincs. Meg is lehet nézni a mai fiatalokat.
Lehet lepontozni :)
Nálunk (Újpest) sem lehet, ki is van írva hogy tilos, ettől függetlenül kisfiúk-kislányok egy szál bugyiban rohangálnak egész nap tűző napon a vízben.
Hiába látom minden tavasszal, hogy atomjaira szedik a szökőkutat, szépen kipucolják-fertőtlenítik, nem engedem bele a fiaimat.
Nem teszek semmit, ha más gyereket látok ott fürdeni, világosan, érthetően ki van írva, hogy tilos és veszélyes benne fürdeni... minden szülő, nagyszülő láthatja........
Unatkozol? Miért kell mással foglalkozni? Miért zavar ha más megengedi a gyerekének h a szökökutba fürödjön? Attol még valoszínű normális család mert megengedték a gyereknek h fürödjön bent!
Mit tennék? Semmit. Nem is tehetnék semmi. Ahol tilos ott meg a közteres dolga rájukszolni. Nem a tiéd!!
Miért baj ha kìváncsi vagyok más véleményére??
A szökőkútban koszos a vìz vagyis nálunk, de a szülő felelősége hogy milyen fertőzést kap el a gyereke
Nem az a baj h kiváncsi vagy,hanem h ítélkezel.
Más gyereke nem a te felelőséged.
Rákospalotán lakunk, itt van az egyik téren szökőkút és én finoman mindig szoktam szólni a szülőknek, ha látom, hogy picik vizeskednek benne (NEM beszólok, csak figyelmeztetem őket, nekem is van gyerekem, ezért).
Itt sajnos a kutyások veszik alapjognak, hogy lefürdetik a kutyákat a medencében, sőt sajnos hajléktalant is láttam benne mosakodni, sőt belepisilni is.
Elég undorító így, én semmiképp nem hagynám, hogy ebben a gyerekem fürödjön, pacsáljon- és nem beszólós módon, hanem kultúráltan, normálisan szoktam figyelmeztetni más anyákat is, hogy pl. 10 perccel ezelőtt fürdött le benne 3 kutya vagy amióta itt ülök a padon és a gyerekemet figyelem játék közben azóta már egy hajléktalan is megmosakodott stb.
Ki-ki döntse el ezek után, hogy hagyja-e a gyerekét ilyenben fürdeni, pacsálni, vagy nem. Fordított esetben én hálás lennék egy ilyen infóért.
Az újpesti, önkoörmányzat mögötti szökőkutas részen is szoktunk járni, leülni egy fagyival a padra stb.- sajnos ott is láttam már a népes kisebbség hangos tagjai körül olyanokat, akik konkrétan hónaljat mostak vagy a lefolyó mellé pisiltették a gyereküket- ez felháborít (nem mindig merek szólni bevallom).
Egyáltalán nem higiénikus, sőt undorító, a víz meg a legtöbb ilyen helyen körbe-körbe kering. Sajnos sok olyan alacsony igényszintű ember/család van, aki ilyennyilvános helyen végzi el folyó ügyeit. Gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!