Van esélye visszakapni a gyereket?
Ismim kb 4 éve elvált a férjétõl. Azóta az apuka neveli a gyereket, aki most 8 éves. Önként hagyta az apánál, mert nem volt hol laknia. Az apuka a szüleivel él. Azóta az anyuka összeszedte magàt. Van esélye a gyereket magához venni?
Egyéb tényezõk. Anyuka albiban lakik, van fix munkája már. De messze a gyerek jelenlegi lakhelyétõl, tehát tuti iskolàt kell vàltania a gyerkõcnek és nem menne a 2 hetes láthatás sem az apuka felé. Ja és az apuka rendesen neveli a kislányt.
Valaki volt hasonló helyzetben? Vagy mi a véleményed?
A gyermekelhelyezés megváltoztatásához nem elég az, hogy a külön élő szülőnek rendeződtek a körülményei, sőt, önmagában még az sem elég, ha jobb körülményeket tud biztosítani, mint az apa.
A leírtak alapján nincs esélye.
Köszönöm, és bocsi h csak most vàlaszolok, de nem voltam netközelben. Mindenkinek ment a zöldkéz.
Alapból az apuka szüleinél laktak, mikor összejöttek. Ugye a lány onnan költözött el váláskor. Saját lakásuk nem volt. A lány a szüleire nem számíthatott. Az új barátjával költözött össze. Nem õ volt a válóok, már alapból nem illettek össze. Nem bírtak együtt élni. A férfi jó apuka, de pocsék férj. Amirõl tudok legalábbis. Nyílvàn az õ szemszögét nem tudom. Az anyuka a barátnõm, igaz a nagy távolsàg miatt évek óta csak neten beszélünk.
Hát elvileg apuka nem igen engedi h beszéljenek telefonon. Hogy hányszor làtta ez idõ alatt, passz. Cikinek éreztem mindig rákérdezni, mert kitérõ választ kaptam.Szóval gyanítom nem sokszor. Gyerektartást azt tudom h egy ideig nem fizetett, mert épphogy kitudta a szállàst fizetni. Nekem is az a véleményem h esélytelen hogy visszakapja. Csak kívàncsi voltam màsok véleményére, hogy bíztassam-e, hogy sikerülni fog, vagy csak nyugtàzzam az ilyen jellegū mondatait. Elkeseríteni nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!