Feküdt valaki gyermeke mostanában a Bethesda neurológián? Válaszolna néhány kérdésre?
oh, mi úgy kerültünk be, hogy 10 percem volt összepakolni és rohantunk.
úgy készülj, hogy gyakorlatilag nincs semmi.
mi nem babávsal voltunk, 3 éves volt a fiam, így rendes ágyat kapott, 2 ágyas szoba, én befeküdtem mellé. pénzbe kerül a szülőnek a sima ágy ha nem babaágyba alszik a baba. de babáknak van külön kórterem, ott minden rácsos ágyhoz van egy felnőtt ágy ingyen, viszont sokan vannak egy szobában, talán 6an? ezt nem tudom, nem voltam bent, csak az aulából belátni, mivel nem fal van, hanem üveg, de pont ezért nem is néztem be, mert kellemetlen volt :(
konyhába viszont bemehetsz, mosogathatsz, ilyesmi, de evőeszközt nem adnak, se tányért. viszont van hűtő, tudsz vinni kaját és bepakolni.
mi rendes felnőtt kaját kaptunk, ami ehetetlen volt, közölték, hogy ha nem eszi meg a gyerek, akkor én is megehetem :D baba kaját nem láttam, szerintem nincs...
viszont játszószoba van, az jó volt, elég sok játék, kanapé, tv :)
felnőtteknek fürödni viszont elég mareca, az emeleten nem lehet, ott csak a gyerekeknek szabad. van babakád meg minden, viszont neked le kell menned a földszintre akkor mikor már nincs rendelés, tehát 6-7 után :( én hazajöttem fürödni mikor a férjem bejött, ez már sok volt nekem :(
bolt van, de csak kicsi és drága, az utca közepén, 5 perc gyalog.
ha valami eszembe jut, majd még írom. vagy kérdezz :)
fent van wc, azt lehet használni. egy pici lyuk aminek az ajtaja nem csukható rendesen és közvetlenül a nővérpult mellett van :S
mi jártunk tornázni, meg nem mondom, talán egy emelettel lejjebb. na ott tök tiszta volt a budi, ha nagyon mennem kellett akkor oda mentem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!