Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Feküdt valaki gyermeke mostaná...

Feküdt valaki gyermeke mostanában a Bethesda neurológián? Válaszolna néhány kérdésre?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2016. jún. 30. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, de kérdés nélkül nehéz válaszolni ;)
2016. jún. 30. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Mit vigyek? Babának? Magamnak? Aludni hol lehet? Enni adnak-e. bébiételt adnak e? Vagy bolt van-e a közelben? Ilyen hasznos tanácsokra lenne szükségem. Túl messziről megyünk, látogató így nem lesz.
2016. jún. 30. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:

oh, mi úgy kerültünk be, hogy 10 percem volt összepakolni és rohantunk.

úgy készülj, hogy gyakorlatilag nincs semmi.

mi nem babávsal voltunk, 3 éves volt a fiam, így rendes ágyat kapott, 2 ágyas szoba, én befeküdtem mellé. pénzbe kerül a szülőnek a sima ágy ha nem babaágyba alszik a baba. de babáknak van külön kórterem, ott minden rácsos ágyhoz van egy felnőtt ágy ingyen, viszont sokan vannak egy szobában, talán 6an? ezt nem tudom, nem voltam bent, csak az aulából belátni, mivel nem fal van, hanem üveg, de pont ezért nem is néztem be, mert kellemetlen volt :(

konyhába viszont bemehetsz, mosogathatsz, ilyesmi, de evőeszközt nem adnak, se tányért. viszont van hűtő, tudsz vinni kaját és bepakolni.

mi rendes felnőtt kaját kaptunk, ami ehetetlen volt, közölték, hogy ha nem eszi meg a gyerek, akkor én is megehetem :D baba kaját nem láttam, szerintem nincs...

viszont játszószoba van, az jó volt, elég sok játék, kanapé, tv :)

felnőtteknek fürödni viszont elég mareca, az emeleten nem lehet, ott csak a gyerekeknek szabad. van babakád meg minden, viszont neked le kell menned a földszintre akkor mikor már nincs rendelés, tehát 6-7 után :( én hazajöttem fürödni mikor a férjem bejött, ez már sok volt nekem :(

bolt van, de csak kicsi és drága, az utca közepén, 5 perc gyalog.

ha valami eszembe jut, majd még írom. vagy kérdezz :)

2016. jún. 30. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi us voltunk nemrég.A fammal egy àgyban aludtam.(6éves)úgy emlékszem 700 ft ért kérhetsz ebédet magadnak.A portàn kell kérni és fizetni.Kettőből lehet vàlasztani.Nem volt olyan rossz sztem.Van bolt ha felfelé mész az utcàn majd a végén balra fordulsz(cba vagy coop)nem tudom màr.Kivihettem magammal a gyereket is.Van hütő és mikró a betegeknek.Napközben melegítőben van a gyerek is ezért nem kell sok pizsama inkàbb melegítő ilyesmi.A fürdés ahogy fentebb írtàk.Nagyon rossz így de mi is nagyon messziről mentünk muszàly volt ott fürödnöm.
2016. júl. 1. 18:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Hát akkor rossz lesz a fürdés, ráadásul pont aznap jön meg, ami szülés óta nem kímél :( Akkor szerintem kérek magamnak ebédet. Kávét lehet inni valahol? Van büfé? Plédet ilyesmit kell magammal vinni?
2016. júl. 1. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Földszinten van kv automata.Én 3:1 kàvét vittem magammal ,mikróban melegítettem a vizet hozzà.Ha szedsz fog.gàtlót eltudod tolni a mensidet azzal hogy nem hagysz szünetet ganem szeded a köv.levélel.Én csinàltam màr pont ilyen kórhàzi befekvés miatt.Takaró ,pléd nem szükséges.Pohàr,evőezköz,szalvéta stb.Büfé nincs csak automatàk.A fürdés előtt szóltam a nővéreknek hogy megyek addig szemmel tartjàk a gyereked.Kicsit paràzós lemenni a fsztre sehol senki kicsit sötét is van màr.
2016. júl. 1. 23:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Jujj. De wc van fent rendesen? Sajnos nem szedek, szóval ez fix lesz, Hát mindegy. Jó ötlet a 3:1 kávé! Köszönöm a segítséget! Majd még lehet jut eszembe kérdés!
2016. júl. 2. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:

fent van wc, azt lehet használni. egy pici lyuk aminek az ajtaja nem csukható rendesen és közvetlenül a nővérpult mellett van :S

mi jártunk tornázni, meg nem mondom, talán egy emelettel lejjebb. na ott tök tiszta volt a budi, ha nagyon mennem kellett akkor oda mentem ;)

2016. júl. 2. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!