Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldódik meg a hazaszáll...

Hogyan oldódik meg a hazaszállítás?

Figyelt kérdés
Biztosan naív az elképzelésem, és ígérem meg fogom kérdezni az illetékeseket is. De mielőtt hülyét csinálnék magamból esetleg tudtok választ adni a kérdésemre, miszerint: 8 hónapos Picimmel kórházba kerültünk kiszáradás gyanújával, amit 3 napos láz előzött meg. A kórház ahova helyileg tartozom( lakóhelytől 15 km) nem tudott segíteni érdemben a problémánkon, így egy jóval távolabb eső(70km, fővárosi) kórházba kerültünk. Mentő szállított minket. Ha minden az elvártak szerint alakul, holnap elhagyhatjuk a kórházat. Ennek mikénthe érdekelne. Ugyan van autónk, sajnos klíma nélküli, és szeretném kikerülni, hogy egy forró autóban kelljen a Kicsimnek utaznia. Van ilyenkor lehetőség betegszállítót/ mentőt igénybe venni? Érdemes egyáltalán rákérdeznem? Vagy csak élénk a fantáziám? Köszönöm.
2016. jún. 30. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem rendszeres egyáltalán, hogy délután adnak ki zárójelentéseket, gondolom kórháza válogatja. De ippeg pont erre írtam, amit írtam. Elvégre ha úgyis délután kapja meg már semmi sem fogja meggátolni abban őket, hog várjanak pár órát estig, pláne ha előtte ezt jelzik. azt ne mondd nekem, hogy 2016-ig nem utaztattak babákat a nyári melegben. Meg lehet oldani, de valahogy mostanság szeretnek mindent túlparázni. nem azt mondtam, hogy rakja be délután kettőkor az 50 fokos kocsiba a gyereket és aszalja egy óráig, de ha avalki gyereket vállal (nem Neked szól kérdező, általánbosságban), akkor azért bírjon már egy ilyen egyszerű helyzetet managelni. Nem rakétatervervezés. vannak akik olyan elvetemültek, hogy a tömegközelekedést is használják, kigondolta volna? Vagy szerinted mindenki akit nyáron bocsátanak el, klimatizált taxit rendel? Simán beleférhet amúgy az is, ha nincs kórházpara (én a szükségesnél egy máodperccel sem töltök bent több időt), hogy kiállítják a zárót és másnap reggel indul a beteg korán, ha nem kell az ágya, vidékieknek rendszeresen megengedik. Nem fognak a biztonságiak a küszöbig kikísérni a 40 fokba senkit sem, akkor sem, ha erre nincs mód, pár órát a közös helyiségekben is el lehet tölteni, a gyermekosztályok felkészültek ilyesmire. Már ha tényleg délután kap zárót, ahogy feltételezed. Sok tapasztalatom nincs, 2 szülés, 1 mandulaműtét a Madarászban, 2 alkalom a Heimben egyéb más fertőzés miatt és 2 szemészeti műtét a kisebbiknek a SOTÉ-n, eddig mindenhonnan sikerült még délelőtt elindulni a reggeli vizit után, de ezek szerint csak a tapasztalataink térnek el.
2016. jún. 30. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
10%

Kórházból, pakkokkal, kialvatlanul, lábadozó nyolchónaposoddal tényleg nagyon jó lehet tömegközlekedni. Kibuszoszol-metrózol-villamosozol a buszvégre rövid de kellemes várakozás után és már repülsz is hazafele. Ha kapsz ülőhelyet, meg is szoptathatod a buszon. Pelenkázni is tudsz a szomszéd ülében.

?!?!?!?

2016. jún. 30. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A betegszállítóért fizetni kell, ráadásul nem ritka hogy reggeltől vártok rá, és csak késő délután tud szállítani, mert annyian vannak. Ráadásul általában tele van, klíma szinte egyikben sincs, ráadásul kényelmetlen is.
2016. jún. 30. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!