Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 éves kisfiúnak mit és...

7 éves kisfiúnak mit és mennyiért vegyünk ajándékba szülinapra?

Figyelt kérdés
Nem rokon, a gyermekem hivatalos szülinapra! :)
2016. jún. 22. 07:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

OFF: "a gyermekem hivatalos szülinapra"

Értelmezve: a gyereket meghívták valahová egy 7 éves kisfiú szülinapjára, és vinne valamilyen ajándékot.

ON: Mi 1000-1500 Ft értékben szoktunk gondolkodni ilyenkor, max a legjobb barátra költünk ennél többet.

Ha szereti a focit, most ilyet vennék neki: [link]

De vannak olcsón mesehős legok, azzal sem lehet nagyon mellényúlni, bár ez kicsit drágább.

Labda, mesehősös bögre, kulcstartó, stb.

2016. jún. 22. 09:25
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

amúgy nagyon klassz lego-kopmatibilis robotokat (hero factory-ra hajazó cucc), angry birds játékokat (star wars, go!, transformers), transformereket stb lehet venni kicsi pénzért pl a pepco-ban :)

7évesen ha már esetleg most megy majd másodikba, akár egy könyvet is megkockáztatnék. lehet star warsos, legos (ninjago vagy hasonlók), de lehet komolyabb is, pl Narnia krónikái, Így neveld a sárkányodat, Rumini, stb.

2016. jún. 22. 09:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk most a Lego a menő, minden mennyiségben. Vettünk az utóbbi időben sokfélét. Én 5-6 e Ft-ért szoktam vásárolni kb, de nálunk két gyerek van, mindkettőt meg szokták hívni. Ha csak egyet vinnék val.szeg kisebb kategóriában válogatnék én is. Nálunk általában játszóházban vannak a szülinapok, azt is figyelembe szoktam venni, h mi mennyibe kerülünk a szülőknek.
2016. jún. 22. 11:14
 14/21 anonim ***** válasza:
3%

Könyvet, amit az anyukája fog neki olvasni.

Játékot amikre vágyik a családjától úgy is megkapja.

Nyilván én magunkból indulok ki, mi havonta 2* beszabadulunk a könyvesboltba es teli kosárral jövünk ki pedig meg csak 3 lesz a kisfiam. Mi is voltunk múltheten egy szülinapon és egy Mi micsoda sorozat kötetet vettem, repülőset es egy kis repülőt hozzá a játékboltban 10 ezer körül költöttem összesen, nem csaladtag.

2016. jún. 22. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

Szülinap általában 40-50 ezer ft értékben, egy nagyot vaagy több kis dolgot.

Ha ajándékba visszünk 2-3 ezer + 1 ezer ft ért édesség.

2016. jún. 22. 13:18
 16/21 anonim ***** válasza:
15-ös: ??????? Mi????
2016. jún. 22. 13:23
 17/21 A kérdező kommentje:

Szuper értelmes válaszok születtek!!!! Nagy taps!!!!

Aki értette a kérdést, annak nagyon köszönöm!!!! :)

Jaj az összeg, (bocsánat ezt nem írtam) amit költenék egy végül is idegen gyerekre 2 ezer forint, nem több!!!

2016. jún. 22. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:

ezen én is fennakadtam :o

nálunk 40-50ezer az egész család karácsonya... az egészet úgy kell érteni, hogy nagynénik, nagybácsik, unokatesók, mindenki...

2016. jún. 22. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Nincs testvére, nem is tervezzzük így megengedhetjük neki, pl egy telefont vagy tabletett.

Úgy vagyunk vele egy legyen de akkor ő kapjon meg mindent

2016. jún. 22. 17:01
 20/21 A kérdező kommentje:

7 évesnek telefon, tablet?

De mint írtam, nem a saját gyerekemnek érdeklődtem ajándékért!!!! :)

2016. jún. 22. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!