7 éves kisfiúnak mit és mennyiért vegyünk ajándékba szülinapra?
OFF: "a gyermekem hivatalos szülinapra"
Értelmezve: a gyereket meghívták valahová egy 7 éves kisfiú szülinapjára, és vinne valamilyen ajándékot.
ON: Mi 1000-1500 Ft értékben szoktunk gondolkodni ilyenkor, max a legjobb barátra költünk ennél többet.
Ha szereti a focit, most ilyet vennék neki: [link]
De vannak olcsón mesehős legok, azzal sem lehet nagyon mellényúlni, bár ez kicsit drágább.
Labda, mesehősös bögre, kulcstartó, stb.
amúgy nagyon klassz lego-kopmatibilis robotokat (hero factory-ra hajazó cucc), angry birds játékokat (star wars, go!, transformers), transformereket stb lehet venni kicsi pénzért pl a pepco-ban :)
7évesen ha már esetleg most megy majd másodikba, akár egy könyvet is megkockáztatnék. lehet star warsos, legos (ninjago vagy hasonlók), de lehet komolyabb is, pl Narnia krónikái, Így neveld a sárkányodat, Rumini, stb.
Könyvet, amit az anyukája fog neki olvasni.
Játékot amikre vágyik a családjától úgy is megkapja.
Nyilván én magunkból indulok ki, mi havonta 2* beszabadulunk a könyvesboltba es teli kosárral jövünk ki pedig meg csak 3 lesz a kisfiam. Mi is voltunk múltheten egy szülinapon és egy Mi micsoda sorozat kötetet vettem, repülőset es egy kis repülőt hozzá a játékboltban 10 ezer körül költöttem összesen, nem csaladtag.
Szülinap általában 40-50 ezer ft értékben, egy nagyot vaagy több kis dolgot.
Ha ajándékba visszünk 2-3 ezer + 1 ezer ft ért édesség.
Szuper értelmes válaszok születtek!!!! Nagy taps!!!!
Aki értette a kérdést, annak nagyon köszönöm!!!! :)
Jaj az összeg, (bocsánat ezt nem írtam) amit költenék egy végül is idegen gyerekre 2 ezer forint, nem több!!!
ezen én is fennakadtam :o
nálunk 40-50ezer az egész család karácsonya... az egészet úgy kell érteni, hogy nagynénik, nagybácsik, unokatesók, mindenki...
Nincs testvére, nem is tervezzzük így megengedhetjük neki, pl egy telefont vagy tabletett.
Úgy vagyunk vele egy legyen de akkor ő kapjon meg mindent
7 évesnek telefon, tablet?
De mint írtam, nem a saját gyerekemnek érdeklődtem ajándékért!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!