Írnátok nekem fiú és lány neveket A és L kezdőbetűvel?
Fiú: Albert, Alex, Attila. Lajos, Leon, László.
Lány: Anna, Alma, Abigél. Laura, Lilla, Luca.
picibaba.hu/pocakkal/utonevek
Amik nekem tetszenek :)
A: András
A: Aléna
L: Levente
L: Lina, Larina, Laura, Lili
Fiú: Anton, Alex, Aurél; Lukács, Leon, Lévi.
Lány: Auróra, Abigél, Aloma, Annamária; Laura, Luna, Lea, Lolita, Lotti.
Nekem ezek tetszenek, bár szerintem nekem általában nem azok jönnek be, amik széles körben kedveltek.
Alex, András, Ádám (?), Attila
Amélia, Anna, Alíz
Leó
Léna, Luna, Liána, Laura, Lana, Luca, Lia
Ezek amik tetszenek is :)
Most komolyan? Ha rákeresel, a neten megtalálod az anyakönyvezhető nevek listáját, abc sorrendben megtalálhatod ott a neveket... Nem értem, hogy lehetnek emberek ilyen töketlenek, de tessék, megkönnyítem a dolgod egy kicsit...
Mindenkinek köszönöm a választ :)
"Kedves" utolsó! Egyáltalán nem vagyok "töketlen", csak amikor 800 név van elém hajítva, ahogy minden oldalon van, kb a 10. után összekeverednek a fejemben a nevek, főleg, hogy 50 névből kb 2 olyan van, ami vállalható. Az ilyen kérdéseket azért szokták feltenni az emberek, mert érdekli őket mások véleménye, nem pedig azért, mert nem tudják beírni a google-be hogy "nevek".
Lány: Lilien, Linett,Lizi,Lia,Lara,Leila,Luca
Fiú.: Attila, Alex,László,Loránt,Levente,András,Arnold.
Sok név van ezt te is és én is sőt mindenki tudja :)
Ezért nem sorolom el mind a 3546789...... nevet :)
Csak azokat amik tetszenek :)
Tehát:
Lány A-betű
Abigél, Anasztázia, Auróra,
L-betű
Linett, Lilien,Liliána, Léna, Lotti,Lia,Lola,Lívia, Lina, Larissza, Loren, Loretta
Fiú:
A-betű
..... Bocsi:)
L-betű
Levente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!