Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Emma, Adél, Zita, és Flóra, Nóra, Mira
köszönöm :))
Adél, Nóra tetszik.
A Zitáról mindig valami hülye kisgyerek jut eszembe, nem tudom miért. Emma - dilemma. Flóra se lenne rossz, de nekem a hangzása nem tetszik. A Mira se vészes, de biztos nem adnám a lányomnak (bár nekünk a vezetéknévvel se illene össze). :)
Az Emma jó (bár szerintem az Enna sokkal szebb)
A többi nem tetszik
A Flóra kivételével hemzsegnek az oviban az ilyen nevű kislányok.
Én nem adnám egyiket sem. ennél különlegesebb (de nem meghökketnő, kirívó) nevet keresnék.
Az a baj ezekkel a nevekkel, hogy nem igazán becézhetőek.
Ismerek olyan párt akinek tetszett egy név. Hiába mondtuk nekik, hogy nincs elfogadható becézése. Őket nem érdekelte. Aztán rájöttek, hogy sokszor nagyon jó lenne a nevén kedvesen szólítani. Nem lehet mindig drágám, kicsim... Most persze az egész család szenved ettől és a szülők is pedig Ők mondták, hogy nem kell a nevet becézni mert eleve rövid. Most meg próbálnak találni valami elfogadható becenevet. Ráadásul a másodiknak is ilyen becézhetetlen nevet voltak kénytelenek adni. Szóval a becenévnek nagyon is van jelentősége!!
Emma - Ammeg holnap :D Nem tetszik.
Adél - nekem erről jut eszembe egy hü..e gyerek :)
Zita - nagyon jó, adnám a kislányomnak
Nóra - ez is nagyon jó, ezt is adnám
Flóra - talán még ezt is adnám
Mira - Mindig a Mira víz jut eszembe, nem adnám :)
Emma - nekem nem tetszik
Adél - ez a nev sem
Zita - ez sem annyira
Flora - ez mar nekem sokkal jobban tetszik, mint az elozo harom, szerintem ez szep nev
Nora - nem adnam a gyerekemnek, nekem a Norina jobban tetszik :)
Mira - ez kb egy szinten van a Floraval nalam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!