Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Milán
Kamilla, Luca, Virág
A Milánt hogyan lehet becézni? Nekem csak a Mili jut az eszembe de ez borzasztó lányos.
Illetve szerintetek az nem hangzik rosszul, ha a vezetéknév és a keresztnév is ugyanazzal a betűvel kezdődik?
Miló.
A Kamilla az egyik kedvenc nevem.A Luca is szép,bár én nem adnám.A Virág nevet nem szeretem.
Én is Milónak becézném.
Lánynevek közül a Kamilla tetszik, de a többi is viselhető.
Csak a Kamilla és a Luca tetszik.
Én kifejezetten szeretem az alliteráló neveket. Pl egy Kovács Kamilla vagy Lengyel Luca. Kisfiam A.A. :)
Nekem maga a Milán is kicsit nőies, nem csak a becézése. Az én környezetemben nem becézik.
Milán nem tetszik kicsit sem
A lánynevek viszont mind tetszenek
A Milánt nem becézném sehogy (max Intenationale-nak :))
Az meg kifejezetten jól hangzik (általában), ha alliterál egy név.
A Lucát én se adnám, mert bizonyos országokban fiúnév, ugyanezért az Andreát se (mondjuk nem is tetszenek annyira).
A Kamilla szép, a Virág pedig kedvencem volt régen. Ezt a virgo - csúfnevet nem értem amúgy, már ha angol nyelvterületen csúfolták így, az csak az állatövi jegy neve.
A Milán nem rossz, de elég szlávos, ez önmagában szintén nem baj, viszont pont ezért adja magát a Miló becenév, máshol is így szokták becézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!