Aurélia vagy Auróra nevekről mit gondoltok? Nektek tetszik valamelyik?
Figyelt kérdés
Adnátok valamelyiket a kislányotoknak?2015. nov. 26. 08:48
1/18 anonim válasza:
Az Auróra nagyon tetszik, tizenévesen még adtam is volna a lányomnak, most már van olyan, ami jobban tetszik, de ettől függetlenül nagyon szép név szerintem. Az Aurélia nem jön be.
2/18 Koplárovics Béci válasza:
Van egy Aurélia nevű ismerősöm, én csak Oráliának hívom. Szóval nem büntetném ezzel a lányomat. Az Auróra meg... Nem tetszik. El is süllyedt...
4/18 anonim válasza:
Az Auróra egész szép, férjem kardoskodott, hogy Hajnalka legyen a lányunk, meg is mondtam neki, hogy csakis az Auróra formában lehet!
Aurélia hát... az Aurél is borzalmas. Inkább nem mondok semmit :D
6/18 anonim válasza:
Az Auróra nagyon tetszik,az Aurélia nagyon nem....
7/18 anonim válasza:
Auróra: győri punk zenekar... nekem ez jut róla az eszembe :)
https://www.youtube.com/watch?v=TjiGFRpdl84
Aurélia sem tetszik...
8/18 anonim válasza:
Az Auróra gyönyörű, egy kedves, törékeny, bájos hercegkisasszonyra emlékeztet (biztosan Csipkerózsika miatt).
Az Aurél férfinév tetszik, nőiesítve viszont nem.
9/18 anonim válasza:
Egyiket sem adnám. Auróra Csipkerózsika neve, az Aurélia meg simán nem tetszik.
De az Auróra egy fokkal jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!