Tetszik valamelyik név?
Annamari, Rózamari, Rozanna,Zsófianna, Zsuzsanna, Krisztabell,
Krisztiána, Krisztina, Vivianna, Mariella,Izidóra. Teodóra, Rozalinda,
Eleonóra, Leonóra, Mariangéla, Magdaléna, Mariann(a), Fedóra,
Szilvia, Tímea, Andrea.
Egyik sem tetszik. Ami talán még nem olyan rossz:
Zsuzsanna, Krisztina, Tímea
hát ezek a túlbonyolított nevek, Krisztiána...egyáltalán nem tetszik. Zsófianna? nem is hallottam még.
a normális nevek nem rosszak, Tímea, Szilvia, Andrea, még a Mariann is tetszik. Eleonóra is vállalható. de a többit mért kell ennyire kombinálni?
Zsófianna meg Rózamari :))) Most komolyan van ilyen név?
Krisztina, Teodóra, Mariann, Andrea tetszik.
Nem tetszenek. Ami elviselhető: Krisztina, Tímea
Amúgy tényleg túlbonyolított nevek: Zsófianna, Rózamari, Krisztiána, Mariangéla, Krisztabell...borzasztóak.
Annamária, Zsuzsanna, Krisztina, Mariann (nevem), Szilvia, Tímea, Andrea vállalható nevek, a többi kiszúrás a gyerekkel.
Ezek közül talán a Krisztina és a Mariann a legjobb
A legtöbb név, amit írtál borzalmasan erőltetett. Kacifántos, mondvacsinált, értelmezhetetlen... nem tetszenek.
Az egyetlen, ami talán tetszett közülük, az a Mariella volt, de egy kicsit már az is sok nekem.
A Magdaléna nem ennyire nyakatekert, de az meg nagyon öreges. Hogy becéznétek? Magdi, Magdika? Néninek jól áll, na de egy kislánynak...?
A hétköznapi nevekkel (Krisztina, Zsuzsanna, Mariann, Szilvia, Tímea, Andrea) nincs bajom, azok jók, bár én személy szerint ezeket sem adnám. De amúgy nem verik ki a biztosítékot, teljesen vállalható nevek, szóval ha ezek tetszenek, nyugodtan add.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!