Egy olyan nőnek akinek nincs türelme a gyerekhez, jó vagy
rossz megtartania a gyereket?
Figyelt kérdés
A nő nem szeretne gyereket, nincs türelme azt mondja nem bírja a bezártságot,ha nincs ideje magára. Ha nem tud pl. Fodrászhoz járni. Nem rólam van szó egy ismerősömről aki váratlanul terhes lett. Ma panaszkodott nekem ezért tettem fel a kérdést.
2016. jún. 16. 18:30
1/6 anonim válasza:
Mindenki tudja, mire képes. Ha így érzi, az ő dolga, az ő élete.
2016. jún. 16. 18:34
2/6 anonim válasza:
Ha valaki nem akar gyereket, akkor nem fogja megtartani.
2016. jún. 16. 18:43
3/6 anonim válasza:
Szerintem sztereotípiákban gondolkodik, végletekben. Én tudok fodrászhoz járni, mert időt kell rá szakítanom, vagy félig ősz lennék. Nem vagyok bezárva a lakásba, kezdettől eljárunk itthonról sétálni, parkozni, stb. Mondjuk türelmem az van, de nem lenne akármelyik gyerekhez. De szerintem saját gyerekkel ez is okés.
És azért gondolkodik végletekben, mert nem akarja ezt a gyereket és kész. Akkor az ember minden kifogásnak örül, ha valamit nem akar.
2016. jún. 16. 20:00
4/6 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet: aki nem akar gyereket, az úgyis talál kifogást rá, bármi is legyen az igazi indok.
Aki akar gyereket annak lesz türelme is hozzá. Előre meg úgyse tudhatod hogy egyrészt a gyerekhez mennyi türelem kell majd, meg te magad is hogy fogod bírni. Én csak a 2. gyerek születése után jöttem rá hogy nincs elég türelmem, de persze ettől még nem bántam meg a dolgot.
Az ismerősöd szimplán csak nem akar gyereket, ennyi.
2016. jún. 16. 20:11
5/6 anonim válasza:
en nevetetnem el a helyeben mivel egy.gyermek teljesen megvaltoztat egy embert, szokas mondani hogy a gyermekkel egy anya is szuletik es ez igy is van, sajat magamon tapasztaltam. mivel nem volt anyuka meg, nem alkotnek a helyeben arrol velemenyt hogy fogja e birni vagy nem....vannak akik szuletett anya tipusuk es megis ramennek idegileg es vannak anyak akik a hatuk kozepere se kivannak egy gyereket, de mikor megszuletik megszeretik a helyzetet...en tuti hogy vallalnam a helyeben mert kulonben egy eletre bannam hogy elvetettem...
2016. jún. 16. 20:51
6/6 anonim válasza:
Nos nem vagyok a türelem mintaképe,és nem bìrom a bezártságot,ennek ellenére van egy 5 éves fiam és lassan születik a 2. Sose volt olyan hogy nem volt idő magamra,hobbira egyébre,pedig nem hanyagoltam el sose a gyerekem. Szerintem össze van zavarodva,na meg az se jò hogy sok helyen azt hangoztatják az a jò anya aki mártír,csak a gyereknek él 5 évig szoptatja,hordozza,együtt alszik vele sose bìzza másra még az apára sem....megijedt szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!