Rossz otlet ARON nevu fiunk kishugat NORAnak elnevezni?
Szóval Nóra és Áron???
Vagy külföldön éltek, és tényleg Nora és Aron? Még így sem rossz ötlet, szerintem sokaknak le se esne, hogy egyforma nevek, csak visszafelé.
Szerintem ez senkinek se tűnt még fel a világtörténelemben:) Nem zavaró egyáltalán! Főleg, mert a magánhangzók fordítva hosszúk.
Tetszik, ahogyan kiemelted a betűket és aztán a magyarázatban is leírtad, az ember legyen gyakorlott, ha gyk-n kérdez, egyetértek maximálisan.:D
Angol billentyuzet es nincs ekezet, ne haragudjatok. Igen, kulfoldon elunk, es igy lenne tulajdonkeppen a nevuk, ekezet nelkul. Illetve a fiu ugye mar megvan.
Szoval nem bena igy, nem feltuno?
Rokonsgában pont így vannak a gyerekek és ugyanez volt az érvelés. A kislány születése előtt agonizáltak a névválasztáson, aztán az apuka egyik nap hazajött: "Figyelj, legyen Nóra, mert az Áron visszafelé."
És Nóra lett.
Szerintem szép nevek és kreatív választás.
Egyrészt, mindkettő nagyon szép név és hangzásban eléggé különbözőek.
Másrészt, szerintem tök jó, hogy van egy ilyen kapocs a két név között, miközben a két gyerek kapott két egymástól független nevet, hiszen senkinek nem tűnik fel ez így elsőre. Nem egy Viktor-Viktória párosítás.
Tehát nagyon szép és jó ötlet szerintem. :)
Én ismerek egy Zoltána-Zoltán testvérpárt.. Na az gázos. Szerintem ez egyáltalán nem rossz.
Sok boldogságot!:)
(Nekem fel sem tűnt volna ha nem emeled ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!