Mikor lesz újra időm magamra?
Van egy tündéri babám, nem is túl sírós.
Ennek ellenére zavar, hogy jóformán semmit sem tudok akkor és ott csinálni, amit és ahol szeretnék.
Mikor fog majd tudni eljátszani saját magával is annyira, hogy legalább egy órán - vagy akár több órán keresztül - tudjam végezni egyéb dolgaimat?
Amikor nyűgös, de nem éhes, nem szomjas, álmos, de nem akar aludni, már nem is akar játszani sem csak nyűglődik, olyankor ti mit szoktatok csinálni?
A fogzás meddig tart?
Nevelési hibára ne is gondolj, sok baba nem játszik el egy dologgal órákig (az enyém is ilyen volt és szinte mindig igényelte, hogy ott legyek mellette). Nekem akkor lett kicsit könnyebb amikor 13 hónapos korában átállt a napi 1x napközbeni alvásra (jobban be tudtam osztani az időm mellette9. 14 hónaposan korától megbeszéltem a férjemmel, hogy heti 1 órát elmenjek tornázni (nagyon jó volt kikapcsolódni). Néha volt olyan (amikor már mászott és ült kb. 10 hónaposan), hogy a fiók nyitogatásával és pakolásával kb. fél óráig elvolt.
Amikor csak nyűgös volt, megpróbáltam rájönni miért időnként sikerült ha nem akkor legalább érezte hogy nincs egyedül.
A fiam legutóbb 31 hónaposan sírt a fogáttörés miatt, de szerencsére vannak szünetek.
Én a hátamra szoktam kötni, ha nagyon nyűgös, de dolgom lenne. 7.5 kg, de háton alig érzem :)
A babakocsi neki sincs mindig ínyére, de tegnapig a séta nem kedv kérdése volt, menni kellett a tesóért a suliba. Emiatt is hordoztam gyakran, vagy legalább is elvittem magammal a mei tai-t a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!