Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon tényleg boldogabb az,...

Vajon tényleg boldogabb az, akinek gyereke (i) van (nak)?

Figyelt kérdés

2016. jún. 12. 16:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos. Ez a körülményektől függ. Kétgyerekes anyaként jelenleg nagyon boldog vagyok. Volt idő, amikor nem voltam az. Nem a gyerek miatt voltam boldogtalan, de attól még az voltam, külső körülmények miatt.

Egyébként meg rengeteg olyan gyerekes család van, amelyiknek a tagjai kimondottan nem boldogok, akár anyagi gondok miatt, vagy betegség miatt, vagy családi viszály miatt, vagy még számtalan oka lehet. Miközben meg vannak nagyon boldog gyerektelenek is.

2016. jún. 12. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez jellem kérdés.

Ha valaki elve tud boldogan élni a sokszor v néha adodo nehézségek mrllett is vagy feladatokra kihívásként tud tekinteni stb, az gyermek mellett is képes ezt a formáját hozni.

Ha vki pl örök depresszios, a gyermek sem fogja vigasztalni, max ha képes lesz a felfogásában megváltozni, amiben a gyermek segíti őt.

(Am elvileg ezért is jönbek hogy minket tanítsanak, hogy magasabb szinten boldogabban élhessünk.csak van, aki eszreveszi, van, aki nem akarja látni)

2016. jún. 12. 23:37
 13/14 anonim ***** válasza:
2016. jún. 20. 13:20
 14/14 anonim válasza:
Én boldog vagyok az életemmel, a párkapcsolatommal gyerek nélkül. Elfogadom és tiszteletben tartom, ha valaki szeretne gyerekeket, de az a valaki pld. nem én vagyok. 29/N
2017. febr. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!