Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy befektesse...

Mit csináljak, hogy befektessenek végre?

Figyelt kérdés
41+5 napos vagyok, a dokiknak eszük ágában nincs befektetni, indítani, megnézni egyáltalán,hogy minden rendben van-e! NST és ennyi! Méhszájat se néztek (24. hét óta nem vizsgáltak ott lent!) Annyit mondanak, hogy jólvan NST rendben, hazamehet. Amikor rákérdeztem az indításra, azt mondták hogy amíg odabent minden oké, biztos nem. Mit találjak ki, hogy foglalkozzanak velünk?? Nem vagyok türelmetlen, de azért ez már túlzás, lassan mozdulni nem bírok a hasamtól,nemhogy naponta 1 órát buszozgatni NST-re.
2016. jún. 8. 16:11
1 2 3
 1/21 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Asszem, a kórházad kedves orvosainak eszük ágában sincs szárnyuk alá venni egy nem fizetős pácienst. Valszeg ez lehet az ok. Az, hogy lassan 2 hetes túlhordásnál nem néztek még méhszájat, nem nézték ultrahangon a méhlepény érettségét... mondd kérlek, hogy nem Magyarországon élsz, mert ilyet nem szabadna csinálni egy kismamával akkor se, ha nem jattol. Kísérővel menj legközelebb, és kérd, hogy beszélhess a főorvossal.
2016. jún. 8. 16:20
 2/21 A kérdező kommentje:
Sajnos Magyarországról beszélünk...Nincs fogadott doki, de annak akinél szülök, adni szerettünk volna.. hát már eszem ágában sincs!
2016. jún. 8. 16:24
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenkit befektetnek a kiirás napján és inditanak 41nél.Meddig várnának még ha nem indul meg?Oka van hogy magától nem megy...ne hagyd magad nehogy baj legyen!!!Hiába fektetnének be ha ott is csak ennyire foglakoznának veled.
2016. jún. 8. 16:27
 4/21 A kérdező kommentje:
Jaaaaj, egyébként az egyik doki azt mondta, hogy még egyáltalán nem hordtam túl, majd a 42. héttől!
2016. jún. 8. 16:28
 5/21 A kérdező kommentje:
Minden ismerősöm ezt mondja... hogy kiírás napján befekvés.. hát mondom itt nem.. hiába erősködök, rettenetesen lekezelően beszélnek velem..
2016. jún. 8. 16:30
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem csinálnak semmit, esetleg próbáld ki a bàbakoktélt. En is 41+ 2 voltam, mikor mondta a szülésznőm, h másnap meginditjak, de este igyam meg, hátha magától beindul. Igy is lett!!!😄 2 dl kajszibarack vagy sárgabaracklèbe rakj bőven ricinus olajat ( ezt gyógyszertárban kapsz) es idd meg. En két adaggal ittam 3-4 ora eltéréssel.
2016. jún. 8. 17:00
 7/21 A kérdező kommentje:
Olvastam már róla, de félek,nehogy a bébi pocakját is beindítsa! :( De kb tényleg ez az egyetlen már amit nem próbáltunk párommal.. Mióta betöltöttem a 41-et, tonic,fűszeres kaja,szex,nagy séta mindenminden... :(
2016. jún. 8. 17:11
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

Abban igazuk van h csak a 42. héttõl túlhordàs, addig csak terminustúllépés. Viszont dúrva h nem vizsgálnak meg. Nekem sem volt fogadott dokim, de már a 40.- tõl befektettek, kétnaponta uh, méhszájvizsgálat...stb. Mondjuk ez sem volt jó, mert túl korán fektettek be.

Én tuti hazudnék legvégsõ esetben, h vérzek. De elõtte utànanéznék h mi a kötelezõ protokoll, h milyen vizsgálatokat kell ilyenkor csinálni és nyomatékos lennék.

Én Borsodban szültem és panaszom sincs h nem néztek rám, pedig nem fizettem, nem vagyok kisebbségi sem,a kórház a megyei, ergó mindenkit oda vittek és nem csinálták ezt, mint veled.

2016. jún. 8. 17:41
 9/21 anonim ***** válasza:
24%
Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban viselkednek ilyen felelőtlenül?
2016. jún. 8. 20:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva, nekem sincs fogadott orvosom, remélem, minden rendben lesz veletek. Nem lehet az osztályvezetővel v. vki magas rangú orvossal beszélni?Vagy a betegjogi képviselőt felhívni?
2016. jún. 8. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!