Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valakinek mondott hasonlót a...

Valakinek mondott hasonlót a férje?

Figyelt kérdés

Már többször beszélgettünk a férjemmel a babaprojektről. Még mindketten fiatalok vagyunk, semmiről nem vagyunk lekésve, viszont én már egy ideje szeretnék babát és ezt ő is tudja. Igazából nem siettetem, erőltetem a dolgot, csak néha beszélgetünk róla. :) Annyit mondott, hogy picit fél tőle, de ezt annyira nem fejtette ki, hogy mitől. Talán attól, hogy nagy feladat, felelősség? Viszont mondta és tudom is, hogy ő is szeretne, meg mondta, hogy biztos nagyon fog neki örülni.

Néha amúgy eszébe szokott jutni, de úgy érzem nála még nincs az az érzés, hogy most azonnal szeretné. Abban maradtunk, hogy jövő nyáron nekiállunk, szerintetek addigra ez változhat?

28/F és 27/L

2016. jún. 8. 09:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

"Amíg nem látja a növekvő pocakot és nem éli meg azt a csodát, amit egy gyermek "hoz", addig folyamatosan aggódni is fog"

Ha normálisan van huzalozva, akkor továbbra is fog. Egy (jó) szülő sose szűnik meg aggódni a gyerekéért.

2016. jún. 8. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

Nem vagytok lekesve semmirol. En abba a "taborba" tartozom, akik 30 eves koruk folott szultek. En 32 evesen szultem az ikreimet es semmirol nem ereztem magam lekesve az eg vilagon. 27 evesen meg meg sem fordult a fejemben, h gyereket vallaljak, m egyszeruen nem ereztem kesznek magam ra. Rengeteg dolog erdekelt, amit szerettem volna elerni, megvalositani es gyerek mellett nem ment volna.

Elvezzetek inkabb a hazaseletet meg 1 evig kettesben, utazzatok, foglalkozzatok egymassal, es raertek a babaval szerintem meg boven.

Ha pedig megvan mar az idopont, h mikor alltok neki probalkozni, akkor tenyleg szakadj le a temarol es ne gorcsolj. A ferfiak felnek minden nagyobb felelossegvallalstol, ugyh nem meglepo a ferjed hozzaallasa es ezert nem kell haragudni ra, m nem azt mondta, h nem, csak annyit, h MOST meg nem.

2016. jún. 8. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

"Kedves" 11-es! Van egy egyszerű mondás felénk a "fajtádra" (a kössünk bele mindenbe típusra): Értsd jól! :-)

Kedves Kérdező!

Ahogy írtad: késik, lehet hogy... De nem kamu teszttel! Kell hogy lásd az első reakciót és azt, hogy milyen, ha bele gondol... Érez e csalódottságot, amikor kiderül pár nap elteltével, hogy mégsem vagy terhes...

2016. jún. 8. 11:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hamar eltelik az az egy év, lakjátok be az új lakást, csináljatok közös programokat stb. Kicsit hagyd most a párod, ne nyaggasd, később azért ha szóba jön, kérdezd meg mitől fél. Azt azért kalkuláljátok bele, ha jövő nyáron kezditek el, nem biztos, hogy elsőre össze is jön pl. nekünk 11hónap kellett hogy teherbe essek+még ugye 9hónap, ez majdnem 2év.
2016. jún. 8. 12:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek vagytok, szerintem ne trükközz, az őszinteség többet ér!!!
2016. jún. 8. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Miert nem kerdezel ra egyenesen, hogy mitol fel? Azt remelem, tudja, hogy te mar 1 eve szeretnel.
2016. jún. 8. 15:04
 17/17 A kérdező kommentje:
16-os, ott volt felül a kérdésben, hogy tudja 😃
2016. jún. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!