Valakinek mondott hasonlót a férje?
Már többször beszélgettünk a férjemmel a babaprojektről. Még mindketten fiatalok vagyunk, semmiről nem vagyunk lekésve, viszont én már egy ideje szeretnék babát és ezt ő is tudja. Igazából nem siettetem, erőltetem a dolgot, csak néha beszélgetünk róla. :) Annyit mondott, hogy picit fél tőle, de ezt annyira nem fejtette ki, hogy mitől. Talán attól, hogy nagy feladat, felelősség? Viszont mondta és tudom is, hogy ő is szeretne, meg mondta, hogy biztos nagyon fog neki örülni.
Néha amúgy eszébe szokott jutni, de úgy érzem nála még nincs az az érzés, hogy most azonnal szeretné. Abban maradtunk, hogy jövő nyáron nekiállunk, szerintetek addigra ez változhat?
28/F és 27/L
Biztos változhat, persze.
Viszont en tuti 30 eves korom elott akarnak első babamat. Ha házasok vagytok gondolom mar jo ideje együtt vagytok. En tuti akkor mar megkerdeztem volna h akkor szeretne e babat v sem.
Amikor azt írtad fiatalok vagytok azt hittem 20-21 evesek.
Nem értem, hogy ha egyszer megegyeztetek, hogy jövő nyártól próbálkoztok, akkor miért baj, hogy
MOST "nincs meg nála az az érzés, hogy most azonnal szeretné" ???
Ne haragudj, de szerintem le kéne szakadnod a témáról és nem bolygatni, hiszen kerek-perec megvan az időpont, amikor elkezditek a babaprojektet. Azt az egy évet már igazán kibírod!
Köszönöm kedves 1-es.
Már 7 éve vagyunk együtt, és lassan 2 éve házasok.
Azért még nem is öregek vagyunk. :D szerintem még fiataloknak számítunk. Amúgy én is 30 alatt szeretnék, már 1 éve szeretnék babàt.
2-es vagyok.
Érthető hogy fél, hiszen egy gyerek nagy felelősség, és nincs rá garancia, hogy egy gyerek lesz és nem ikrek, vagy hogy minden rendben lesz (nem lesz hasfájós, rendben megy a szülés, egészséges lesz, anyagilag minden rendben lesz...stb)
Amíg nem látja a növekvő pocakot és nem éli meg azt a csodát, amit egy gyermek "hoz", addig folyamatosan aggódni is fog.
(nálunk egyszer úgy alakult, hogy sokat késett a mensi, csináltam egy tesztet, negatív lett. Akkor mondta a párom, hogy kár, mert szeretne egy gyereket. És utána bele is vágtunk, nem vártunk, nem halogattunk.
Ha nem haragszol- és itt most sokan fognak támadni, de ha bele gondolsz, nem írok hülyeséget- azt tanácsolom, hogy játszd el, hogy teherbe estél, akkor látod a reakcióját és biztosak lesztek benne, hogy Ő mit érez valójában )
Kedves 8-as.
Pontosan hogyan? 😃 Mondjam neki h még mindig nem jött meg,késik és ennyit sose késett, szóval valószínű, hogy terhes vagyok?
Teszttel nem szeretnék hazudni, h pozitív lett!!
Elvileg ha azt mondta, hogy örülne neki, akkor boldog reakcióra számíthatok vagy lehet sokkot fog kapni? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!