Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a hordozásról?...

Mit gondoltok a hordozásról? Jó a babának?

Figyelt kérdés
Most várjuk a 3. babánkat, arra gondoltam magamra kötném amíg a többiekkel foglalkozok.
2016. jún. 7. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Jó dolognak tartom, de nem minden baba "alkalmas" rá. Mi kaptunk egy hordozókendőt, örültem neki, de a babámnak nem tetszett. Egy ideig értetlenül nézett, aztán elkezdett fészkelődni benne, majd nyüsszögni. Többször is kísérleteztünk vele, de nem jött be, el is adtuk. A lányom a babakocsit élvezte, otthon pedig a pihenőszéket. Persze szeretett a kezemben is lenni, de nem felkötve. Minden baba más, szerintem ezt így előre nem lehet megmondani. Ha tudtok, akkor kérjetek kölcsön kipróbálásra és ha bejön, akkor vegyetek, mert amúgy egy praktikus, jó dolognak tartom olyan babánál, aki tényleg csak anya kezében van el.
2016. jún. 7. 14:11
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk nagyon bejött. Én a kicsivel kezdtem el, otthon és tömegközlekedéshez használtuk, a sétákra kényelmesebb volt a babakocsi, és neki sem volt ellene kifogása. Addig tudtam házimunkát végezni - nyilván nem forró olajban sütöttem olyankor, mielőtt valaki ezzel jön -, és a 2 éves naggyal is foglalkozni.
2016. jún. 7. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Ki pontozza le a válaszokat? Miért nem vállalja a véleményét normális módon? Hátha okosabbak leszünk attól is. De csak így, odanyomni a pirosat, az nagyon gyerekes, és értelme sincs, hiszen eddig mindenki hasznos válaszokat adott.
2016. jún. 7. 14:26
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
A 8as válaszoló honnan szedett ekkora bölcsességet? Miért lenne veszélyes bármit csinálni, miközben a gyerek a kendőben alszik, stabilan ránk kötve? Fogadjunk hogy semmit sem ért hozzá, csak jól esett beugatni.
2016. jún. 7. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekunk nagyon bejott, tobbemberes babank van, mar bekattantunk volna a kendo nelkul, rengeteget kellett/kell hordozni, 3 honapos koraig nappal szinte csak abban volt hajlando aludni, es a sok hordozast nem tudom, hogy birnank kendo nelkul.
2016. jún. 8. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

Sok mindennel kapcsolatban úgy gondolom, hogy legközelebb máshogy csinálnám. A hordozás viszont az, amit a legjobb dolgonak tartok, hogy a kisfiamnál újszülött korától csináltuk.

Hasfájós volt, eleinte csak ordított szegény. Aztán két hetes korától szövött kendőben volt rajtam otthon is sokszor, meg ha mentünk valahova. Kevesebbszer sírt, nyugodtabb volt. Nem "szokott rá", este ugyanúgy végig aludta az éjszakákat a kiságyban. Egészen másfél éves koráig hordoztam, amikor már nehezebb volt hátra kötöttem, hogy tudjon nézelődni. A mozgásfejlődése nem késett meg, és mondhatom hogy az ölben levést sem szokta meg, hisz mostanában inkább akkor borul ki ha fel akarom venni az ölembe :-D Ha lesz 2. gyerek, 1000% hogy ismét hosszúkendőzünk, szuper dolog :)

2016. jún. 9. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:

15-os vagyok, ejjel nalunk is szepen alszik leteve, nappal pedig, amikor nem faradt egyre tobbet elvan leteve, nem hiszem, hogy erettsegizni is a hordozoban fogom vinni :D

A csipojenek a megfeleloen kotott kendo nagyon jot tesz, kotott csipo miatt orvosok is szoktak ajanlani, ugy hat, mint a terpeszpelenka.

2016. jún. 10. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!