Van másik ilyen hely Kiskunhalason? (nem csak Halasiaknak)
Figyelt kérdés
Ma voltunk az egyik belvárosi étteremben, és nagyon pozitív élményekkel távoztunk. Mivel eddig nem sok jót tapasztaltunk ilyen téren, örömmel vettük, hogy etetőszéket tudtak biztosítani. Ezek után ért a meglepetés. Játékot hoztak a kislányomnak, előkét, külön tányért és kanalat. Egy hősugárzót is bekapcsoltak (pedig nem volt olyan hideg), nehogy megfázzon a lányka. Azt hiszem erre már lehet mondani hogy bababarát.
Lehet hogy Pesten vagy egy nagyobb városban ez nem "nagy szám", de engem meggyőztek. Tudom hogy ide érdemes visszatérni.
2010. ápr. 11. 20:10
1/3 anonim válasza:
Melyik ez az étterem és hol van? Ez nem reklám, hanem információcsere! Itt Kiskunfélegyházán már az is csoda, ha egy nyeszlett etetőszéket tudnak adni, én csak az m7 autópálya mellett egy francia (?) kávézóban találkoztam ilyen szintű kedvességgel. Sok helyen tehernek érzem, vagy legalábbis megtűrt dolognak, hogy babám van.
2/3 anonim válasza:
Mivel a közelben lakunk, engem is érdekelne az étterem neve, helye.
Nálunk nem örülnek, ha kicsivel megyünk ebédelni. (Etetőszéket, bilit, mindent nekünk kell vinni.)
3/3 A kérdező kommentje:
a Matéza
2010. ápr. 11. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!