Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig használtatok popsikrémet?

Meddig használtatok popsikrémet?

Figyelt kérdés
Gyermeketek hány hónapos (éves?) koráig használtatok popsikrémet? És milyen gyakorisággal? Nagyobb korában is minden alkalommal vagy már csak egyszer?
2016. jún. 3. 22:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amíg pelenkába kakilt. Minden kaki után újra krémeztem.
2016. jún. 3. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Amikor szobatiszta lett, elhagytuk a krémezést. Pici babaként minden tisztába tevéskor bekrémeztem, később ez folyamatosan ritkult: ha piros volt a popsija, akkor krémeztem, illetve nagy dolog után.
2016. jún. 3. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyik ismerosom mondta, hogy nem hasznal popsikremet, mert a vedono szerint es szerinte is tobb kart csinal, mint hasznot, ha allandoan kenegeti. Nos elmentunk hozza, a babaja 1 honapos volt kb, a popsija es a cunija is nagyon piros volt, sot veres, de akkor se kente be, csak hintoporozta... En minden cserenel kenem, es semmi baja a popsijak. Oke tudom, h vannak erzekeny boru emberek, de az mar nagyon tulzas volt
2016. jún. 3. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Az durva amit ismerősről irt 3... amugy könyvet lehetne irni a védőnők félrevezetéseiről, butaságairol, stb.

Gyernekem elég érzékeny bőrű, babakorában minden alkalommal de vékony rétegben kentem(es minden alkalommal popomosás is volt furdetőkrémmel)

Kb 1,5 évesen tűnt fel hogy már csak fogzások alkalmával pirul ki. Ez időben ment bölcsibe már birta az egyéb törlőkendőket is(én nem használtam de bölcsibe kértek bevinni igy eleinte az egyetlent vittem amitől rendben marad a bőre de később már más márkákat is)

Pár hpnap mulva elhagyhato lett a gyogyszertári popsikrem is, már jo volt a sudokrem is rá. Esetleges fogzásos pirulásokra gyulladásgátlo kremmel kenem. Bölcsibe krémet nem viszek. Szoval csak itthon kap egy minit a popsira

Amig pelenkás addig krémezni fogom, olvastam olyanrol hogy végbélnyilas repedés ráadásul gyermeknél, nem könnyű kikezelni, ezt nem kockáztatom. Később a wc papirra is ügyelni fogok.vagy nem tudom nedves törlőkendőzni jo dolog e..ez a jövő zenéje

2016. jún. 3. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:

amíg ment ez az össze-vissza trottyantás, addig minden pelusozásnál kentem a fenekét, utána már csak napi 2x, reggel és kaki után. az sem jó ám, ha mindig el van zárva a levegőtől a popsi, márpedig ezek a krémek ugye nagyon jó víztaszító réteget képeznek. arról nem is beszélve, hogy hámosítóak, elég a dunszt, nem kell folyton hámosítani... :)

én így tanultam, így csináltam, egyszer volt piros a feneke fogzásnál, akkor nagyon hamar helyrehozta a sudo, egyébként csak gyógyszertári popsikrémet használtam.

2évesen lett szobatiszta, akkor hagytuk el

2016. jún. 3. 22:34
 6/13 anonim ***** válasza:

3. válaszolonak

itt sem ajánlják a krémezést. azt mondtak már a korhazban is, hogyha kicsit kipirosodik akkor natur mandulaolajjal kenjem be, és ennyi. igyis tortént, sose volt probléma, és nem kentuk mindig, tényleg akkor, amikor piros volt.

itt egyébként popsitorlot sem javasolnak, nagyméretu vattakorong (vagy mi az), plusz egy pumpás flakonban viz és abban kis mandulaolaj, vagy olivaolaj.

2016. jún. 3. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a patikában kikevertet használom, egyszer próbáltam a neogranormont, de azonnal piros lett szegény ott. A kórházban mutatták, "hogy kell", két ujjnyi vastagon megkent adag. Hát szerintem egy borsónyi is elég. 14 hós a fiam, és csak akkor volt probléma amikor az a neost használtam. Nálam most inkább az a probléma, hogy a hátul a derekánál pattogott ki, a pelenka derékrésze miatt (igaz lehajtom mostanában)és hiba kenem nem múlik tiszta kiütés a háta bár már nem olyan piros. :(
2016. jún. 3. 23:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsonak a hátára gombairto a jo vagy furdes után levegőzni hagyni es csak utána pelenkázni
2016. jún. 4. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Ujszulott kora ota csak furdes utan, es kaki utan. Egy , kizarolag 100 % os termeszetes novenyi olajos ( sargabarackmag olaj, levendula olaj, mandula olaj stb ) kremet hasznalok szuletesetol, csodas a bore, meg soha nemvolt csak piros sem. Most egy eves.
2016. jún. 4. 01:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem használok. Csak mandulaolajat kaki után. Illatmentes törlőkendővel törlöm. Illat- és "balzsammentes" a pelenka is.

Gyönyörű a bőre.

Fogzáskor is elég volt eddig a mandula.

9 hónapos múlt.

2016. jún. 4. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!