Mi a véleményetek a pocakmutogatós kimamákról itt a gyakorin? Nekem ez már nem férne bele hogy egy szál bugyiban mutogassam a pocakom ezeridegeneknek. Nektek?
szerintem épp azért merik, mert idegeneknek és arc nélkül csinálják és kíváncsiak véleményekre. én nem csináltam ilyet terhességem alatt, de sokat nézegettem magam, hogy kövér has vagy terhes has, meg ilyesmi.:)
nincs róluk elítélő véleményem, én nem csinálnám, de nem zavar.
Szerintem ők a facebookon csomó képet feltesznek az életük minden pillanatáról és ez sem elég, ott nem lehet tippelni, hány hetes, mert úgyis hetente tesz fel képeket h hány hetes, így kell egy ilyen névtelen verzió is.
Bár ez az én véleményem :)
Én tettem fel képet. Azért, mert a kolléganőim halálba stresszeltek, hogy ekkora hasat még nem láttak. Gondoltam, nagyobb mintán is tesztelem. Sokkal kevesebb látszott belőlem a képen, mint másból a strandon. Mi ezen a magamutogatás? És intim egy has?
Fb-n egyébként fent se vagyok.
Engem nem zavar, nem kattintok a kérdésre, és kész.
Bár, ma fogalmazódott meg bennem is, hogy egy tizenx hetes terhes mi a bánatért kérdezi, hogy fiúsnak/lányosnak látjuk-e a hasát...? A hét még oké, arra csak-csak lehet tippelni.
Tudod a szokásos szöveg: A strandon is ezerindegen lát fürdőruhában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!