Mennyire zavarna, ha egy 4 hónapos gyermek szülei, akik egy könyv alapján nevelik a kicsit, beleszólnának, hogy te mit/hogy csinálsz?
Figyelt kérdés
Picit felhúztam magam.
Cumi-téma, etetés, tiltás... stb.
1 év van durván a gyerekeink között. Alapból nem gondolom, hogy van jó és rossz nevelés, de a könyvből nevelés híve sem vagyok, mert lehetnek egyedi igényei egy babának, de ezt a szüleinek soha nem mondanám, magánügy, hogy mit gondolok.
DE! Ez a szülő(férfi) ma eléggé megkritizált az ő nevelési módszereinek javára.
Miért cumiztatom, nem kell az neki, ők sosem cumizattak, mert a könyv ezt írja...
Következetesen tiltsak, mert nem tanulja meg, mert a könyv ezt írja...(Ja,egy 4 hónaposnál tuti tapasztalat...)
Nem sorolom tovább.
Szerintem jól nevelem a gyermekemet, de nem tudok mit kezdeni az ilyen helyzetekkel.
Szóljak vissza, vagy hagyjam a fenébe?
2016. jún. 2. 20:14
11/11 anonim válasza:
Miért lenne múltszázadi zsarnokelv a cumimentesség? Ez most a legdivatosabb szoptatásnáci elv, hogy ne adj cumit, mert cumizavaros lesz, és nem akkor nem tudod 4 éves koráig szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!