Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt a nevet lehet adni gyerekn...

Ezt a nevet lehet adni gyereknek Magyarországon?

Figyelt kérdés
Crystal / Krystal

2016. máj. 31. 12:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
19es, nem csak a kérdező dolga, mert a gyerekének kellene ezzel az überciki névvel bemutatkoznia legalább 18 éves koráig, és ő lenne a csúfolódások céltáblája. Barátnőm kislányának is hasonló kaliberű a neve, mára már naponta sírva könyörög hogy változtassák meg, pedig még csak 9 éves. Nnem akar iskolába menni, már testi tüneteket produkál. Komolyan, nagyon megnyomoríthatja a gyereket egy ilyen név.
2016. máj. 31. 13:35
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező téged ennyire könnyen el tud bizonytalanítani pár random név és arc nélküli ember?
2016. máj. 31. 13:55
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem egészen erről van szó :) Ha más dologról lenne szó, szinte lehetetlen lenne elbizonytalanítani :) De, ha ezek az emberek így gondolják, akkor rajtuk kívül is sokan gondolhatják így. Én pedig nem szeretném, ha bántanák a neve miatt.
2016. máj. 31. 14:11
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem speciel egy drogos, lecsúszott alak jut eszembe, ha a névként próbálom elképzelni.

:/

2016. máj. 31. 14:38
 25/27 anonim ***** válasza:
80%
Hát csak úgy lehetne hogy Krisztál de ez igy eleg fura. De ha ez kell próbáljátok meg aztán vagy engedik vagy nem.
2016. máj. 31. 21:05
 26/27 anonim ***** válasza:
28%

A Rozi helyett bátorkodom javasolni a Rózsa nevet.vagy átgondolni mégegyszer.

A Krisztalhoz inkabb nem fűzök semmit.

2016. máj. 31. 23:35
 27/27 1112 ***** válasza:
Hát izé, nekem még a Róza is fura, mert a Fehér R-re végződik, Róza meg azzal kezdődik. Egyébként szerintem hangzásra nem rossz a Krisztál, második névnek meg pláne nem zavaró. De végülis... Na, jó lesz úgy, végülis nem olyan durva az R-kezdés meg R-végződés. Ha kimondom egybe, de most Krisztinával, akkor mégis jó. Krisztálról most inkább nem írnék többet, de hangzásra jó.
2016. máj. 31. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!