Mi illik hozzá?

Figyelt kérdés
A második kislányunknak keresünk második nevet a Zita mellé.A fèrjemnek vagy 30 nevet felsoroltam,abból 1-re mondta azt,hogy talán,a többiről hallani sem akar,viszont ötlete nincs.
2016. máj. 29. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát sokat segítene ha leírnád, hogy mi volt az a 30 és mi volt a talán...így mi is csak dobáljuk a neveket, amikre majd mondhatod, hogy ja, ez is volt.. És mi a vezetéknév?
2016. máj. 29. 16:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Zsolna,Ametiszt,Berenikè,Médea,Arlett,Hildegárd,Odett,Berill,Elinor,Eleonóra,Vivien,Moira,Teodóra,Margaréta,Ruszalka,Szorina,Viorika,Dimitra,Jelena,Beatrix.

Ezek közül a Vivien volt amire azt mondta,hogy esetleg.A vezetéknevet nem szeretnèm leírni,mert csak egy család van ezzel a névvel.I-re végződik,3 szótagos,és nincs benne semmi különleges.Nem tudnèk olyan nevet mondani,ami nem illene hozzá.

2016. máj. 29. 16:40
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Luca, Blanka, Kata, Kála, Ella, Hanga, Maja, Míra, Víta, Bíbor.
2016. máj. 29. 16:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha megnéznétek az összes adható nevet? egy fél óra alatt fel lehet olvasni, hátha valamiben meg tudtok egyezni. :)
2016. máj. 29. 16:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, megértem hogy miért csak a Vivient mondta, a többi nekem túl meghökkentő, nembiztos hogy szívesen viselhető név.

Zita Izabella

Zita Natália

Zita Dorottya

Zita Anasztázia

Zita Sára

Extrémebbekből:

Zita Tília

Zita Cecília

Zita Nadin

Zita Fabiána

Zita

2016. máj. 29. 17:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Amiket a hármas írt, azokat kerüljétek el messziről, rém idiótán hangzik a Zitával kb az összes (Zita Kata.......).

A párod a konzervatívabb neveket kedveli ezek szerint? Mi az első lányotok neve?

2016. máj. 29. 18:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem mondanàm,hogy a konzervatív nevek tetszenek neki,csak ezek pont nem.A nagyobbik lányunk Kamilla Viktória
2016. máj. 29. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Zita után min. 3 szótagos nevet választanék.

Pl.

Zita Valéria

Zita Veronika

Zita Bettina

Zita Dorina

2016. máj. 29. 18:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Kis keresztlányom Zita Abigél, szerintem szép név
2016. máj. 29. 18:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Eleve a második név adását nem tudom értelmezni, egy gyereknek egy név kell szerintem. Ha eltekintek ettől a ténytől (meg attól, hogy a Zita nem valami szép név), és túltettem magam az Ametiszt-Ruszalka-szerű névválasztásaidon, akkor én az Izabellát választanám.
2016. máj. 29. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!