Mindent egyedül kell csinálnom! Másoknál is így van?
31 hetes kismama vagyok, még dolgozom. Sajnos muszáj! Kell a pénz.
A Párom Tőlem 145 km-re dolgozik, így hétvégente van csak itthon. Ekkor az első házasságában született gyerekével van.
Szülés után 5-6 héttel fogunk a Babával Apa után menni.
Most át kell alakítani a jelenlegi lakást ill. az új helyet is. A mostani lakásban élünk évek óta, de nagyon picike, így jelentősen át kell variálni, hogy a Babácska és a cuccai elférjenek. Amit tudok csinálok, de a Férjem csak hétvégén van itthon, így nyilván akkor tudnánk nagyobb volumenű dolgokat csinálni. Ekkor viszont Neki esze ágában sincs segíteni! A nagy Gyerekkel megy mindenfelé...
Az új lakás sem áll sehogy, hétköznap nem csinál rajta semmit, mondván Ő dolgozik!
Sajnos egyre kevésbbé bírom már! 8-16 között meló, mire hazaérek hulla vagyok!!!
Most hétvégére beszéltük meg, hogy a Tesóm és a Férje átjönnek segíteni, erre most hívott, hogy fáradtak. Jövőhétre szabit vettem ki, hogy az új lakást is alakítjuk, de a mester de. telefonált, hogy mégsem jó Neki az időpont.
Teljesen kiborultam! A Férjem szerint minden túllihegek, kész lesz a Baba érkezésére a lakás és nyugodjak meg!!!
Én egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy kész lesz! Egyedül nem fogom tudni megcsinálni!!!!!!!!!! Nincs erőm rá... Nagyon rossz érzés, hogy senkire sem számíthatok! A Férjemről sem gondoltam, hogy ennyire kivonja magát a munkából!
Kérek mindenkit, hogy ne bántsatok! Csak egy kis vígasztalást, tanácsot szeretnék kapni.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!