Milyen homeopatias kezelest javasoltok, hogyha nincs peteeresem par honapja? ( vermintabol mutattak ki )
Figyelt kérdés
Ossze-vissza jon meg a menzeszem. Legutobb 2 napot tartott. Hormonkezelest nem akarok, mar szamtalan volt. De a vereredmenyeim ilyesztoek. 33 eves vagyok, de olyan eredmenyt kaptam, mind a menopauzasok...2008. szept. 25. 13:56
1/3 anonim válasza:
Mastodynon csepp.Ez barátcserje kivonatot tartalmaz,de a homeós dolgoknak legalább 3 hó kell,mire kifejtik hatásukat.
2/3 anonim válasza:
Baratcserje cseppek (egesz ciklusban) palastfu cseppekkel (elmeletileg az ovulaciotol) kombinalva. Mivel neked nincs peteeresed, en egyelore csak a baratcserje cseppeket innam. En a 3. honapban teherbe is estem, de nekem mondjuk csak rovidek voltak a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!