Miért vállal gyereket egy olyan pár ahol az apa sokáig dolgozik és így alig látja a gyerekét?
Nekem fontos,hogy a párom velem legyen,segítsen. De nem mindenkinek szempont ez.Exem semmit nem segített és 9 órát dolgozott,5 percre a lakástól én 10 órát 30 percre,és ezek ellenére minden én csináltam. Én h-v voltam,ő csak h-szo-ig és totál mindegy,semmit nem cisnált.Semmit nem értem vele,csak annyit hogy elvcitte reggel a bölcsibe a gyereket,du elhozta 5előtt 5 perccel,és letette a tv elé,amig hazaértem bevásárolva.Főztem,mostam,takaritottam a gyerekkel a fenekembe,mivel ő nem foglalta le.
Ellenben most csodás párom van, ő viszi oviba,mert én messze és korán járok dolgozni most,együtt vásárolunk,én főzök,mosok,vasalok is ha kell,ő takarít,rendet tesz és mosogat.Én bepakolom az elvivős kaját,ő meg csinál nekem reggelit pl. Szóval egy rossz szavam nem lehet rá.Most is beteg vagyok,ő vitte és nemsoká hozza is haza a gyereket.
De van ismerős,exem barátai,a srác 6-tól dolgozik,fél2-kor már otthon,a csaj viszi oviba a gyereket 7-kor,fél8-tol dolgozik,mellé mindent csinál otthon,este még játszótéren van a gyerekkel. Apuka max annyit csinál,hogy elhozza du a gyereket,elmennek kocsival együtt bevásárolni,vagy ha beteg a gyerek,ő van tp-en vele,mivel fele fizuja van ,mint a lánynak.NA de őt se kell félteni,a gép előtt elül,mert a gyerek ott nem olyan,mint az enyém,az enyém annak ellenére is ment az apjához oda,hogy az tojt a fejére,ez a kislány ha ott voltunk is,egy du alatt 2x ment oda az apjához,az én lányom meg 52x.
De nekik ez jó így.
Mert a gyerekvállalás az élet rendje, mondjuk azért?
A férfinak is kellene nevelnie a gyerekeit, hogy nincs rá alkalma, az még véletlen sem az ő hibája, de hogy ezért ne vállaljon valaki gyereket, az teljes őrültség.
Ügyesen elültették bennetek egészen a véretekig hatoló materializmust. Ha már arra kell okot találnod, hogy miért legyen gyereked, eleve a halálból indulsz ki. :)
Nem is értem hogy gondoltad ezt a kérdést, pedig én is a szerencsések közé tartozom. Gyalog 5 percre van a munkahelye és 9-re megy, 5-kor jön el.
Ennél jobb nem is lehetne az egész, maximum úgy, hogy ha a szomszéd irodaépületben dolgozna.. de igazából az a 2 perc már nem számít.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy csak az vállalhat gyereket, akinek ilyen a munkarendje. Soha nem dolgoznék vendéglátásban, ugyanakkor becsülöm azt, aki igen, hiszen nekik köszönhetjük, hogy el tudunk menni nyaralni hotelbe, vagy épp vacsorázni étterembe.
Ők nyilván nem így dolgoznak, mint mi.. Attól még gyerekre vágyhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!