3 hét múlva szülök és a párommal nem tudunk dönteni a kislányunk nevéről, segitenétek?
Miller vezetéknévhez várunk javaslatokat. 2 keresztnévben is gondolkoztunk már.
A mi ötleteink: Adél (Lédának becézve), Vanda, Liliána (mint Lili), Emma, Gyopár, Anna, Inez, Valentina, Nina, Róza, Zóra, Karolina (becézve Lina), Liza
mi ezekben gondolkoztunk de szivesen fogadjuk az ötleteket és persze a véleményeteket a fent felsorolt nevekről és, hogy mik jutnak róluk eszetekbe.
Első babánk lesz 28/N
Nem is illik a vezetéknévhez a Gyopár, engem is kiráz a hideg és a legtöbb embert, akit kérdeztem.
jó a vezetéknév, a legtöbb amiket felsoroltál illik hozzá, a szótagszámra figyelj, szerintem 2-2 szótaggal hangzik szépen.
Csak el kell dönteni, sok variáció jó, hajrá :)
Tetszik: Valentina, Karolina (csak nehogy Karcsi legyen belőle), Anna, Inez, Róza, Emma
Ami nagyon nem: Gyopár (olyan gyépés név), Liliána (tragédia úgy ahogy van), Nina (nem mondom meg, mire hajadzik), Zóra (hánya zóra?)
Nekem tetszene amúgy még a Boglárka, a Viktória, a Sarolta, a Tamara, a Tímea
Először is gratula :)
Másodszor amik jól hangzanak szerintem: Adél, Vanda, Anna, Valentina, Liza
Amiket ezekből adnám a helyetekben: Adél, Valentina, Liza (ha nagyon le kell szűkíteni, akkor Valentina)
De szerintem még a Norina is jól hangzik vele, vagy a Dorina. Szép nevek, és nem túl tömegnevek, főleg a Norina, de nem is nagyon feltűnőek.
Sok sikert! :)
Amik jól hangzanak szerintem:
Miller Adél
Miller Anna
Miller Vanda
Ami elmegy:
Miller Valentina
Miller Karolina
Amik nem passzolnak:
Liliána: a vezetéknévvel túl sok IL szótag kerül egymás mellé ("ililili")
Emma: vezetéknév végével összefolyik (leremma)
Gyopár: teljesen elüt a vezetéknév eredetétől, stílusától
Inez: vezetéknév végével összefolyik ("lerinez")
Nina: egybefolyik valahogy nem jó
Róza: r hangok egymás után összeolvadnak
Zóra: ezzel is valahogy furcsa hatást kelt, talán rövid o-val jobb lenne (Zora)
Liza: r után nehezebb kimondani az l hangot
Más ami nem volt a listán, de szerintem jól hangzana:
Miller Jázmin
Miller Hedda
Miller Janka
Miller Helga
Miller Tekla
Miller Fédra
Miller Dalma
Miller Dóra
Miller Vera
Miller Dorina
Miller Diána
Miller Tímea
Miller Júlia
Miller Lívia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!