Milyen természetes gyógynövény vagy gyümölcskészítményt adjak négy éves kisgyereknek, amely tápanyagokban minél gazdagabb?
Első gondolatom nekem is hasonlóak voltak, mint az első 2 hozzászólónak. Aztán átértékeltem a dolgokat.
Fejtsd ki bővebben a problémát, mert így sokan félreértik.
Gondolom rosszevő a gyerek, nehezen hízik, anyuka ezért próbál már mindent, hátha valami segítene.
Gyógynövényeket 6 éves korig nem ajánlott adni (oké, teaként lehet, pl. kamilla, hársfa, de azt sem erősre).
Így nehéz segíteni, hogy a konkrét problémát nem tudjuk.
Amit tudok tanácsolni: írd össze, hogy egy nap hányszor és miket eszik. De ebben legyen benne az utolsó szem kekszdarabka is, amit esetleg 2 étkezés között elnassol. Ezt vezesd egy hétig. Oviba jár? Ott eszik rendesen?
Nem beteg? Nem jön a foga, amiért esetleg kisebb az étvágya?
Így tényleg nehéz segíteni, hogy nem tudom, mi pontosan a gond, amiért tápanyagokban gazdagabb étkezést akarsz neki. És mit értessz tápanyagban gazdag alatt? Vitamindús, laktató, vagy hízlalóbb ételek?
Most kezdődik rengeteg gyümölcs szezonja, azokat bátran lehet neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!