Ikreknek Regő - Villő név párosítás?
Figyelt kérdés
Vélemények?2016. máj. 21. 09:02
22/25 anonim válasza:
Nagyon tetszenek! Azt hiszem listás név lesz mindkettő. Én is ikreket várok, de a nemüket nem mondták meg.
Boldog babavárást minden kismamának! :) ;)
23/25 anonim válasza:
Nagyon jó névpárosítás, nekem nagyon tetszik.
A Regő névtől régen kicsit idegenkedtem, de megismertem egy Regő nevű belevaló, vagány kisfiút és mikor megtudtam, hogy ez a neve csak az a gondolatom volt, hogy nagyon illik rá. Szóval most már nagyon tetszik.
A Villő mindig is nagy kedvencem volt (sajnos férjem nem osztozik ebben), gyönyörű név.
Így együtt meg még jobban tetszik. A Hedvig is tetszik, de nem annyira illik a testvére nevéhez.
24/25 anonim válasza:
Nekem tetszenek, jól hangzanak és jó párosítás is lenne ez a két név ikreknek.
25/25 anonim válasza:
Végre valakinek tetszenek a szép, különleges, magyar nevek. Kedves kérdező, gratulálok a választáshoz, nagyon szépek, és ne foglalkozz a paraszt válaszokkal! A lánynévben ráadásul egyezik az ízlésünk, én is Villőnek nevezném a lányomat, majd ha lesz. Gyönyörű név. Fiú nevbol viszont nekem 2 név a tuti: az Árpád (igazi, magyar név, menne a Villőhoz) és az Antal (mert imádom a Tóni becenevet, és 1 nap különbséggel van a névnapja a Villővel) engem is fikáznak a választásomert, de aki akar, az belekötne akkor is ha vmi tucatnevet mondanék, tehát nem foglalkozom vele. Jó babavarast, kedves kérdező, és fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!