Megfelelő gyermekruha és játék választás?
Bevallom őszintén, nekem nem szempont a gyermekbarát- nagy marketingnek tartom az esetek 90 %-ában.
Ha 1-2 napra mentek, akkor a külvárosban, vagy kötött közlekedéssel még elérhető közeli településen egy panzió is nagyon jó tud lenni reggelivel.
Mi csak aludni térünk be jóformán, meg tisztálkodni. Ehhez nem kell bababarátnak meg gyerekközpontúnak lenni. Ha vásárolni és városnézésre megyünk akárhová, akkor nem érdekelnek a wellness szolgáltatások.
Az pedig számomra elképzelhetetlen, hogy a kisfiammal elmegyek valahová, majd a szállodában lepasszolom az animátornak, hogy foglalja el, amíg én hempergek a masszázsmedencében egyedül egy koktéllal- tudom, van aki számára ez a pihenés, utazás, én nem ilyen vagyok.
Utazóágyra és hasonlókra nincs szükségünk, az pedig nekem nem ér meg 2-3-szoros árat, hogy fennhangon hirdetik, hogy gyerekbarát, mert van féladagos menü meg kisebb méretű ágy :)- az enyém a normál felnőtt ágyon is elalszik és többet eszik, mint én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!