Megbántam a kis korkülönbséget (2 év). Kikészülök tőlük. Aki hasonlóan érzett valaha, mi volt a megoldás?
Nálunk 2 év 5 hónap korkülönbség van.
AZ első 2-3 hónap volt a legnehezebb, mert a nagyot megviselte a kicsi érkezése. Kb 6 hónap kellett mire el tudta fogadni.
Az első 1-1,5 év volt a nehéz, egyrészt mert én nem tudtam mellettük pihenni egyáltalán, szinte sose aludtak egyszerre, éjjel is ha az egyik végre aludt a másik tuti felkelt... Szóval sokkal nehezebbnek éreztem 2 gyerekkel, mint eggyel. Ráadásul amíg ilyen pici volt a kicsi addig csak rombolt, ami a nagynak ugye nem tetszett, ezért nehéz volt együtt egyszerre játszani velük.
Most már 2 éves a kicsi és sokkal jobb a helyzet, jobban partnere a nagynek, megérti a dolgokat, sokat hülyülnek, nevetnek együtt. Persze van hogy rájuk kell szólni meg elveszik egymástól a játékot, de úgy érzem most már sokkal könnyebb. Egyszerre alszanak nappal is most már. Úgy érzem 1 év múlva még sokkal könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!