Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbántam a kis korkülönbséget...

Megbántam a kis korkülönbséget (2 év). Kikészülök tőlük. Aki hasonlóan érzett valaha, mi volt a megoldás?

Figyelt kérdés
Egyre depressziósabbnak érzem magam, megszűnt létezni minden más, csak őket kell kiszolgálnom, mintha börtönben lennék, elfáradtam. Nagyon. Első babánk álombaba volt, másodszorra a létező legrosszabb lett minden. Nagyon rossz döntés volt ez ilyen hamar. Segítségem minimális van, és nem is lesz több. Azt hittem, bírni fogom, de most úgy érzem, nem így van. Mikortól könnyebb? Nálatok, akik hasonlóan éreztetek, mikor múlt ez el?
2016. máj. 19. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 év 5 hónap korkülönbség van.

AZ első 2-3 hónap volt a legnehezebb, mert a nagyot megviselte a kicsi érkezése. Kb 6 hónap kellett mire el tudta fogadni.

Az első 1-1,5 év volt a nehéz, egyrészt mert én nem tudtam mellettük pihenni egyáltalán, szinte sose aludtak egyszerre, éjjel is ha az egyik végre aludt a másik tuti felkelt... Szóval sokkal nehezebbnek éreztem 2 gyerekkel, mint eggyel. Ráadásul amíg ilyen pici volt a kicsi addig csak rombolt, ami a nagynak ugye nem tetszett, ezért nehéz volt együtt egyszerre játszani velük.

Most már 2 éves a kicsi és sokkal jobb a helyzet, jobban partnere a nagynek, megérti a dolgokat, sokat hülyülnek, nevetnek együtt. Persze van hogy rájuk kell szólni meg elveszik egymástól a játékot, de úgy érzem most már sokkal könnyebb. Egyszerre alszanak nappal is most már. Úgy érzem 1 év múlva még sokkal könnyebb lesz.

2016. máj. 20. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Könnyebb lesz ösztöl ha nagy esetleg oviba megy .
2016. máj. 20. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!