Pontosan mi az adminisztratív menete a védőnői szolgálat lemondásának? Csak évekkel ezelőtti cikkeket találtam.
Azóta annyit variáltak, hogy melyik hivatal hova tartozik, nem szeretnék lyukra futni.
Létezik-e űrlap, minek kell szerepelnie benne és hol kell leadni hivatalosan?
Kedves Keszi, a törvényből idézett paragrafusok a szolgáltatás igénybevétele esetén érvényesek. Lemondott szolgáltatásnál nem értelmezhető.
A Kormányhivatal Népegészségügyi Igazgatóságával felvettem a kapcsolatot, az ő hivatalos tájékoztatásuk alapján a lemondó nyilatkozatot a védőnővel alá kell íratnom, hogy átvette.
Ő hivatalból értesíti a gyermekjóléti szolgálatot, akik környezettanulmányt végeznek.
szia! mi történt azóta? sikerült lemondanod? kijöttek már? hogy zajlott a környezettanulmány, ha igen?
és ami mindenkit érdekel, a gyerek már fényevő lett vagy már semmilyen, mert minden ujja odaveszett?:D nem féltek, hogy a járó motorú kocsi mellett esetleg ti is megbetegedhettek? szerintem ez nem ér ennyit. Tegyetek be neki tévét és olyan lesz, mint itt akik előttem válaszoltak bunkó dolgokat. Az még a halálnál is rosszabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!