Mikortól érdemes külön szobába tenni a babát?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 15:46
1/5 anonim válasza:
Bármikortól lehet. Miénk már az első itthoni naptól külön elalszik jól.:) A kórházban még velünk aludt a szobánkban, de külön ágyban.
2/5 anonim válasza:
A nagyobbik csak 3 hetes koráig aludt velünk egy szobában, amíg a császár miatt kicsit összeszedtem magam.
Simán átszokott saját ágyba, saját szobába.
A kicsi 3 hónapos koráig volt velünk egy szobában, hogy a nagyobbat ne zavarjuk éjszaka, ő sokkal nehezebben szokott át saját ágyba.
3/5 anonim válasza:
3 hónapos koráig aludt a mi szobánkban a baba (de a saját ágyában) és nem volt probléma amikor megkapta a saját szobáját. Vagyis első éjjel sokszor ébredt de aztán már egyáltalán nem volt gond a saját szobája. Szerintem minél kisebb a baba, annál könnyebb.
4/5 anonim válasza:
Nálunk az első otthon töltött éjszaka már a saját szobájában aludt.( bevolt készítve nekem is egy ágy a szobájába)
Az első pár héten volt olyan hogy szoptatás közben elaludtam, aztán csak a következő szopikor ébredtem fel :)
De gyorsan leszoktattam magam a dologról :)
Nem hiszem hogy van ilyen hogy "mikor érdemes"
Ezt olyan sok dolog dönti el (apa mikorra jár dolgozni, vagy ahogy előttem írták nagy tesó van és őt "zavarná" a pici stb..) Ez nagyon sok mindentől függ!
5/5 anonim válasza:
Amikor nektek es a babatoknak leginkabb megfelel. Van olyan baba, aki jbban alszik kulon, es a szuloknek is jobb ugy, van olyan, ahol csak akkor tudnak pihenni, ha a gyerek egyuttalszik az anyaval, de akarmelyik mellett is dontotok, erdemes ra szamitani, hogy ez idorol idore valtozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!