Vannak itt olyan anyukák, akik dohányoznak/dohányoztak a terhesség alatt? Van aki dohányzik a gyermekei mellett is?
Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy nyugodtan lehet dohányozni, azt írom le hogy a családunkban mi volt.
Anyám cigizett mindhárom terhessége alatt. Öcsémnél születés után voltak gyomorszáj problémák, illetve kicsi súllyal született, de összességében mindhárom gyermekből egészéges ember lett.
Apám második felesége cigizett folyamatosan, egészséges, normális súlyú gyermek született.
A feleségem cigizett aminek nem örültem de verni nem fogom. Keveset, gyengét, de szívta (én is). 3240g, 50+cm, egészséges, nagyon erős, nagyon fejlett gyerek, semmilyen negatív hatás nem érezhető.
Nem szeretnék senkit sem abba az irányba terelni hogy nyugodtan cigizzen, de szerintem egy kicsit túl van lihegve a téma és mások túlságosan könnyen elítélik az anyukákat akik cigiznek.
Két ismerősöm dohányzott terhesen, az egyikük utána szoptatás alatt is (és sokáig szoptatott, több, mint két évig), a másik nem szoptatott, de simán dohányzott és dohányzik azóta is egy légtérben a gyerekeivel.
Az egyiknek három gyereke van, a két idősebb asztmás, a legidősebb tejallergiás is, a legkisebbről nem tudni, hogy miért nem hízik (ő még egy év alatti), de valószínűleg neki is van valami allergiája.
Másikuk lánya szintén asztmás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!