Qvashy kérdése:
Terhesség állat mellett?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy dilemmában vagyunk párommal. Mint tegnap kiderült úton van a kis trónörökös :) De viszont van egy vadászgörényünk. Párom nagyon ellenzi, hogy a kis kedvencünk ott van. Az lenne a kérdésem ti mit javasoltok. Lenne e probléma az állattól vagy sem? Rendszeresen oltott, féreghajtott és gondozott, szobatiszta. Legfőképp olyanok válaszát várom akik kis kedvencük mellett estek teherbe és nem ajándékozták el. Lehet e egészségügyi probléma a kismamára nézve stb. Mint én is úgyanúgy állat mellett fogantam s nőttem fel így semmi akadályát nem látom a kis kedvencünk jelenlétével kapcsolatban, de inkább megkérdezem hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. A válaszokat előre is köszönöm.2014. okt. 14. 07:15
2/8 anonim válasza:
Semmi baja nem ,lesz, kèsõbb figyelj arra nehogy megharapja....
3/8 anonim válasza:
Nem lesz baj nekunk is van tengeri malacunk es meg par teknosunk is
4/8 anonim válasza:
Én macskával nőttem fel, mindig bemászott mellém a kiságyba, van róla fénykép is. Semmi baja nem lett a macskának. És nekem se.
Ilyen alapon majd ha jön a testvér, akkor az idősebb gyerek elpaterolásán kezd el gondolkozni a párod? Felelős állattartó nem dobja ki az állatát egy gyerek miatt...
28L
5/8 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod nem lesz, és a picinek sem később.
Arra ügyelj, hogy a terhességed ideje alatt ne puszilgasd, ölelgesd az állatot úgy ahogyan esetleg előtte.
Gondolom ha megszületik a pici akkor nem 1 ágyban fognak aludni, és nem hagyod őket egyedül kettesben, szóval ha figyelsz és nem történhet "baleset" akkor nem lesz semmi baj. Ugyanígy kell figyelni egy kutyánál/macskánál is.
6/8 anonim válasza:
Semmi bajotok nem lesz. Miután megszeretgetted, azért moss mindig kezet utána és vigyázz nehogy megharapjon, mert azért egy oltott állattól is lehet így elkapni csúnya betegségeket. De amúgy nehogy emiatt megváljatok tőle. Én is terhes vagyok, nekem 3 macskám van. Ők kinti-benti cicák, este kint vannak, nap közben bármikor bejöhetnek. Ha figyelsz néhány dologra, akkor semmit se fogtok elkapni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Félreértések elkerülése végett én az apuka vagyok. :) Szóval párom várandós :)
2014. okt. 14. 10:43
8/8 anonim válasza:
Nálunk két hét múlvca a törpenyuszink "kap" kistestvért. Egyetlen percig sem gondoltuk, hogy meg kéne válni tőle. Sőt! Takírítottam a ketrecét terhesen (most már nagy pocakkal nem megy, így ezt most csak a férjem csinálja már), esténként szabadon jár a lakásban, felugrik mellém a fotelba, odakucorog a hasamhoz, szuszog a nyakamba. Tisztán tartptt, szobatiszta, rendszeresen oltott. Nem hinném, hogy tartanom kéne tőle. Persze amikor meglesz a baba és főleg, amikor a gyerek majd mászni fog, járni tanul, akkor majd igyekszünk kicsit szeparálni őket külön felségterületre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!