Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyerekágyat javasolnáto...

Milyen gyerekágyat javasolnátok 1,5éves kislányomnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fogalmam sincs milyet vegyünk. Jelenleg együtt alszunk a nagy ágyunkon mert egyszerűen nem szereti/ szerette a kiságyát. Már szét is szedtük. Elpakoltuk. Szeretnénk venni neki egy gyerekágyat de annyi féle-fajta van, h nem tudom melyik volna a legjobb.. Ti milyet vetettek?

Ami fontos, h leesésgátlós legyen.. Na de a többi szempont?

2016. máj. 15. 11:18
1 2
 11/11 Snorri ***** válasza:
Nekünk 160-szor 80-as van, fenyő, ágyneműtartós. A jófogáson találtam aki készíti. Kihozta házhoz, összeszerelte, és van hozzá habszivacs matrac. Nagyon szép, mondjuk mi fa pártiak vagyunk. Az a jó, hogy nagyon masszív, strapabíró, így én simán mellé fekszem. Jókat alszom rajta, mondjuk én kicsi vagyok. :)
2016. máj. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!