Van valaki, akinek Mirena spirálja van?
Nekem lassan 4 éve van, jövőre kell cserélni.
Alapjában véve nincs vele gond, nem érezni egyáltalán, sokszor hetekig eszembe sem jut, hogy létezik :)
Mensim is alig van már, bőven elég a mini tampon, de az is 2 napra kell, a többin tisztasági betét, pedig előtte nekem is nagyon bő volt, a super tampont 2 óránként kellett cserélnem, többek között ezért is ajánlotta a dokim.
Viszont én azóta hízok folyamatosan, már 15 kilónál járok :( Tudom, ez nem jellemző, megyek is endokrinológiára, mert valszleg pajzsmirigy gondom is van, de ez csak akkor jelentkezett, amikor felrakattam, előtte sosem voltak súlyproblémáim, kifejezetten vékony voltam :(
Én kizártnak tartom, hogy ettől hízzon valaki, mert olyan minimális hormonmennyiség jut be a szervezetbe, hogy éves szinten egy-két tablettának felel meg.
Nekem is van, kb 2 hónapja, azóta minden nap van minimális vérzés, de az eleje ilyen sajnos. Érezni nem lehet egyáltalán.
MIndenki azt mondja, hogy a Mirena nem okoz hízást, de akkor meg miért híztam ennyit, ha az életemben semmi sem változott?
Sőt, már pár kiló után inkább jobban odafigyeltem, többet mozogtam.
Lemondtam a cukorról, helyette eritrit, a fehér kenyérről, helyette magkenyér és sokkal több zöldséget eszem, köretnek is inkább azt kérek rizs és krumpli helyett. Húsból szinte csak sovány és hal.
Nem iszom cukros löttyöket, csak vizet.
Nem sütök bő olajban, csak sütőben.
Annyi mindenen változtattam, hogy a párom csak fogja a fejét :)
Szóval sztem nálam a Mire okozhatott vmi hormonális problémát, mondjuk a pajzsmirigyemmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!