A lányom lenyelt egy díszgyümölcs pici műanyag szárát. Mit figyeljek?
Figyelt kérdés
9 és fél hónapos a lányom.Már alul ès felül is van két foga.A gyümölcsöstálból a szilvával játszott már többször.Mert az kerek abból nem tud lenyelni , leharapni egy darabot.Egészen eddig.:( Most valahogy sikerül a kis fogaival kiharapni egy pici mélyedésbõl egy pici mûanyag szilvaszárat , aminek szélesedett a teteje.Köhögött, könnyezett a szeme de a szájából nem tudtam kivenni lenyelte.Aggódom.Ettõl lehet valami komolyabb baja? Mit figyeljek? Vagy majd kikakilja? Aggódom .Kérlek nyugtassatok meg .2016. máj. 13. 21:01
1/8 A kérdező kommentje:
Azóta már evett egy üveg tápszert ès most alszik. De én tuti nem fogok :( Figyelem , nem tudok elaludni :(
2016. máj. 13. 21:09
2/8 anonim válasza:
miért nem hívod fel a védőnőt/orvost/mentőket és kérdezed meg?
3/8 anonim válasza:
Attól függ mekkora darab volt,és éles volt-e...ha picike és tompa ami simán lemegy, akkor majd kikakilja. De ha aggódsz inkább vidd ügyeletre, megnyugtatni nem tudlak....nem is értem egy gyerek minek játszik díszgyümölccsel, ne haragudj.....
4/8 anonim válasza:
Most döntsd el, aggódsz-e, vagy sem. Ha nem, akkor ne foglalkozz vele. Ha aggódsz, akkor miért a gyakorin kérdezősködsz?
6/8 anonim válasza:
Off: Amúgy nem kellene ilyen stílusban válaszolni a kérdezőnek. Itt mindenki hibátlan anya, sosem csinált semmi olyat, amiből baj lehetett volna...
7/8 A kérdező kommentje:
Tompa volt , de a vége kiszélesedett.A pici fogával valahogy lehúzta a szárról ezt a mûanyag részt.Tudom nem kellett volna odaadnom neki , de így tudtam bepelenkázni addig harapdálta.Kerek èp a tetején egy kis mèlyedèsbe volt a szár.Nem gondoltam hogy leszedi azt a mûanyagrèszt.
2016. máj. 13. 22:43
8/8 anonim válasza:
Szerintem kikakilja, főleg ha pici az a darab. Az én gyerekem szivacslabdát evett egyszer. Én őszibarackot adtam neki, hogy gyorsan kijöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!