Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom lenyelt egy díszgyümö...

A lányom lenyelt egy díszgyümölcs pici műanyag szárát. Mit figyeljek?

Figyelt kérdés
9 és fél hónapos a lányom.Már alul ès felül is van két foga.A gyümölcsöstálból a szilvával játszott már többször.Mert az kerek abból nem tud lenyelni , leharapni egy darabot.Egészen eddig.:( Most valahogy sikerül a kis fogaival kiharapni egy pici mélyedésbõl egy pici mûanyag szilvaszárat , aminek szélesedett a teteje.Köhögött, könnyezett a szeme de a szájából nem tudtam kivenni lenyelte.Aggódom.Ettõl lehet valami komolyabb baja? Mit figyeljek? Vagy majd kikakilja? Aggódom .Kérlek nyugtassatok meg .
2016. máj. 13. 21:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Azóta már evett egy üveg tápszert ès most alszik. De én tuti nem fogok :( Figyelem , nem tudok elaludni :(
2016. máj. 13. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
miért nem hívod fel a védőnőt/orvost/mentőket és kérdezed meg?
2016. máj. 13. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ mekkora darab volt,és éles volt-e...ha picike és tompa ami simán lemegy, akkor majd kikakilja. De ha aggódsz inkább vidd ügyeletre, megnyugtatni nem tudlak....nem is értem egy gyerek minek játszik díszgyümölccsel, ne haragudj.....
2016. máj. 13. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Most döntsd el, aggódsz-e, vagy sem. Ha nem, akkor ne foglalkozz vele. Ha aggódsz, akkor miért a gyakorin kérdezősködsz?
2016. máj. 13. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Mekkora a szár, tompa?
2016. máj. 13. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Off: Amúgy nem kellene ilyen stílusban válaszolni a kérdezőnek. Itt mindenki hibátlan anya, sosem csinált semmi olyat, amiből baj lehetett volna...
2016. máj. 13. 21:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Tompa volt , de a vége kiszélesedett.A pici fogával valahogy lehúzta a szárról ezt a mûanyag részt.Tudom nem kellett volna odaadnom neki , de így tudtam bepelenkázni addig harapdálta.Kerek èp a tetején egy kis mèlyedèsbe volt a szár.Nem gondoltam hogy leszedi azt a mûanyagrèszt.
2016. máj. 13. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kikakilja, főleg ha pici az a darab. Az én gyerekem szivacslabdát evett egyszer. Én őszibarackot adtam neki, hogy gyorsan kijöjjön.
2016. máj. 13. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!