Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megvan nektek ez az életérzés?

Megvan nektek ez az életérzés?

Figyelt kérdés
Amikor fél kézzel a vásárlás alatt behisztizett gyereket próbálod csitítani, másik kezeddel pakolod a kiszolgált kombi csomagtartójába a fél tonnányi cuccot, mindezt egy kiszolgált "játszósruhában" nem túl frissen... és akkor beparkol melléd a lenyitott tetejű kabriójával egy csinos, elegáns csajszika a topmodell párjával, vidámak, tele élettel, pillantást se pazarolnak rád, te mégis legszívesebben elásnád magad... ilyenkor csak én érzem úgy, hogy valami nagyon kisiklott nálam?
2016. máj. 11. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Odáig megvan, hogy az idegbaj kerülget a millió cucctól, nyávogó gyerektől, közben esik az eső, ázunk, leszakad a karom, a gyerek meg gyökkettővel vánszorog, beleugrik minden pocsolyába, közben csörög a telefon, de kezem nincs elég, mindezt egy átdolgozott nap után a sötétben, hidegben....

De hogy milyen elfuserált cicababa néz ki milyen hígagyú hapsi mellől, pláne milyen autóból, az sose zavart. Nem akarok olyan lenni, mint ők, ezért nem is irigylem őket. Nem cserélnék velük. Esetleg a bankszámlájukkal, de látatlanban még azt sem. Inkább arra gondolok, milyen jó nekem, mert van gyerekem, neki meg nincs. Talán ez furán hangzik, de őszintén ezt érzem. Szeretem az életemet, még ha nem is tökéletes.

2016. máj. 11. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, megvan, pedig boldog vagyok.

18 évesen szültem az elsőt, mire 12 éves lett, kezdett egyre jobban önállósodni, jött a tesó.

Mióta az eszemet tudom anya vagyok és feleség, imádom a családom, de ilyen helyzetekben nekem is bevillan, hogy mennyire más életük lehet, de megrázom magam és megyek tovább.

2016. máj. 11. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

A másik oldalról:

Lehettem volna én is az a "cicababa" aki melléd parkol, najó nem kabrióban, de csinosan, műkörmösen, belőtt hajjal. Csak azt te nem tudod, hogy akármit megadnék érte hogy a helyedben lehessek, mert nem tudok teherbe esni, talán sose lehet családom. Szóval én meg az anyukákra irigykedek, hisztiző gyerekkel is. Nyilván nem mindenki ilyen, de mindenkinek megvannak a maga problémái.

2016. máj. 11. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, de én ettől nem érzem rosszul magam, hogy mellém parkol egy elegáns párocska szuper autóval. Kezdjük ott, hogy én sem autóval járok :-D De pl. az oviban is ha jön szembe egy olyan anyuka, aki nagyon ad magára (én sem topisan járok, de mivel kisbabával vagyok itthon ezért maximum nagyon alap smink, lófarok, farmer+sima felső stílusban nyomom) nem érzem rosszul magam. Pontosan tudom, hogy 10 ilyen anyukából 9 dolgozik már, és ezért ad ennyire magára, és sokukat láttam már olyankor, amikor ők is otthon voltak a gyerekekkel és hasonló stílusban léteztek hétköznapokon, mint én. Van persze kivétel aki erősíti a szabályt: van a játszótéren egy anyuka, aki amúgy nagyon kedves de mindig miniszoknyában , tűsarkúban, party sminkben jön a játszóra. Kicsit vicces. Na, ő nem dolgozik pedig.
2016. máj. 11. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!