Hany honapos korig csuklik a baba?
8honapos a kisfiam es legalabb napi 5szor csuklik!A batyam lanya 17eves es a mai napig mindennap csuklik...
Azt szeretnem tudni,hogy 8honaposan meg normalis ennyit csuklani,vagy lehet ,hogy orokolte es ő is csuklós lesz mint az unokahugom?
Szerinted hogyan örökölte unokahugodtól, vagy akár bátyádtól?
A baba babakorának kinövéséig csuklik. Aztán gyerekként, majd felnőttként.
A csuklás nincs életkorhoz kötve.
Akkor lehet nem jol irtam ki a kerdest!
MINDEN NAP 5-6 SZOR VAGY TOBBSZOR IS CSUKLIK!!!! Nem nehanapjan ahogy mi felnottek...
Akkor lehet, hogy ő is ilyen "csuklós fajta", mint az unokahúgod...
Az én gyerekeim babakorukban sem csuklottak többet, mint mi felnőttek.
Nem irtad mitol.
Mert ha pl eves után birkoztok vele, vagy csak natur tulzottan megnevettetitek akkor normalis hogy csuklanak, igy ezeket hanyagolni is tanácsos.
Eves utan is csuklik de van hogy csak ugy rajon!
Kedves 3as.nem mondtam hogy tudnod kene,es altalaban itt nem azoknak szol a kerdes akik nem tudjak!
Minden csecsemo csuklik,csak mivel elso babam ezert nem tudom meddig szokott ez tartani,4-6honapig vagy 10?Nekem is neked is elmult valamikor.....Koszonom a kedves szavakat...
Babás tapasztalatokra vartam,de hát ugylatszik tenyleg nem jol tettem fel a kerdest..... azota egy ismerosom mondta hogy az 1 eves kisfia meg mindig csuklik...
Ilyen es hasonlo valaszolokra vartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!