Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Szentágotai Ferencről...

Dr. Szentágotai Ferencről adnátok valami infót? (Flór Ferenc Kórház)

Figyelt kérdés
Még sosem voltam nála, csak többen ajánlották nekem. Egy lelkiismeretes orvosra lenne szükségem. Elérhetőséget illetve véleményeket szeretnék róla hallani.
2010. ápr. 8. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Az egyik legjobbfej doki, akit valaha ismertem.

Mire szükség volt rá, teljesen taccs voltam, és hisztis is lettem, Ő pedig halál nyugodtan vizsgált, előre elnézést kért, ha fájdalmat okozna, ő nem akarja, de sajna... próbált lelket önteni belém. Amíg a összerakot a szülés után, akkor is próbált humorizálni "tudom nem kellemes, de ne legyen kiskukac", valahogy reflexből elkezdtem felfelé mászni az ágyon, amíg ő lent matatott:)

2010. ápr. 9. 09:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nála szültem az első fiamat (is). A magánrendelésére jártam akkor is. Tényleg lelkiismeretes, és UH-os szakember. Kedves, alapos. A szülés beindulása után 15 perccel már bent volt. Mi maximálisan elégedettek voltunk vele! Most 39 hetes vagyok és szintén hozzá jártam végig. Amit picit sokallok most, hogy 9* végzett uh-os vizsgálatot, egészséges terhességnél feleslegesnek tartom - ez böki a csőröm, de ennyi. Tudom, hogy szüléskor is mire számíthatok. Nem kockáztat soha! De kommunikál és kikéri a véleményt! Gödöllőn van a magánrendelője, hétfőn és szerdán 16-tól.
2010. ápr. 9. 09:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek! Egy telefonszámot tudnátok adni?
2010. ápr. 9. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is csak ő adta meg a számát, nem jár így kézről-kézre. Keresd Gödöllőn a Ganz területén a Szentimed Kft-t. H+Sz 16-19(?)-ig. Az időpont adások körülbeliek, úgyhogy inkább érkezési sorrendben megy a bemenetel, de egy 20 percnél többet akkor sem kell várni!!!
2010. ápr. 10. 15:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. ápr. 10. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Aki szült már nála, légyszi válaszoljon! Lehet kérni epidurálist?
2010. ápr. 30. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Mikor szültem tömve volt a szülészet, szó szerint sorszámot húzhattunk volna a szobákért. Senkinek nem adtak fájdalomcsillapítást, semmit. Egyetlen dolgot engedtek, az pedig a pancsolás volt, jó forró fürdő.

Ha a fejed akar leszakadni olyan fejfájásod van, arra sem kaphatsz semmit.

2010. máj. 1. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kétszer szültem nála. Eszembe sem jutott semmi fájdalomcsillapítót kérni. De biztos meg lehet beszélni azt is. Miért akarod - ha megkérdezhetem, már az érzéstelenítőt?
2010. máj. 1. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszokat!

Hogy miért akarom??? Hát nem is tudom... talán azért amiért az összes többi szülő nő. Van aki erre esküszik van aki arra...

Ez ennyire elítélendő?

2010. máj. 1. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!