Szeretnék véleményt kérni hogy melyik építőjáték jobb 3 éveseknek?
2016. máj. 4. 22:08
11/12 anonim válasza:
Hidd el, nem mondanak hülyeséget a többiek: a Duplo mindennél jobb, és megéri az árát.
Az első gyereknél nem álltunk túl jól anyagilag, így a teszveszről és a vateráról vettem használtan az első duplokat, illetve a bababörzén is ki lehet fogni olcsón egyben több készletet is egy áráért.
Ne aggódj, hogy használt, mivel műanyag, könnyű fertőtleníteni, és egyszerűen elnyűhetetlen. Ha meg kinövi egyszerűen eladod te is, szinte ugyanannyiért lehet eladni, így nem vesztesz vele semmit.
12/12 A kérdező kommentje:
A bauernek vettem meg a 251 db-os készletét. Nagyon nagyon jó. Könnyen összeszerelhető, sok alkatrésszel. 3 éveseknek és annál feljebb ajánlják.Minden van benne amit akartam: kerekek autó vonat ablakok ajtó malomkerék tető emberkék sok építő. Ennyi most bőven elég lesz.
2016. máj. 9. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!