Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem lenne...

Szerintetek ez nem lenne tolakodó? (kényes kérdés)

Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy a párom legjobb barátjának a felesége elvesztette a babájukat a 36. héten a napokban. Mi nem vagyunk olyan közeli barátnők, de össze szoktunk néha ülni 4esben dumálni, iszogatni, bírjuk egymást. A fiúk viszont mint a testvérek. Arra gondoltam, hogy írok neki FB-n, hogy ha bármire szükségük van, szóljanak. De nem lenne ez tolakodó, pláne így, hogy csak jó ismerősök vagyunk? Vagy várjak még ezzel pár napot? Vagy hagyjam inkább?
2016. máj. 4. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tolakodó, csak ne FB-on tedd.

Ha a párjaitok ilyen jóban vannak, akkor könnyen megtudhatod a számát.

Hívd fel, hogy részvéted, és ha bármiben segíthetsz, hívjon. Ennyi szerintem elég.

2016. máj. 4. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem a Fb-on írnék ilyesmit. Ha nem akarod felhívni, akkor várd ki míg személyesen találkoztok es akkor mondd. Vagy a pasinak is mondhatod ha vele sűrűbben találkozol.
2016. máj. 4. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom a számát is, de sosem beszéltünk telefonon. Facen is csak párszor. Mivel még kórházban van, ezért gondoltam, hogy nem zaklatom telón :(
2016. máj. 4. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet, hogy a férjén keresztül üzennék, ha bármiben segítségükre lehetek, keressen meg bátran. A telefon mondjuk nekem szintén fura, ha egyébként nem szoktatok telefonon beszélni. Ha szoktatok, akkor egyszerűbb, ha felhívod, ahogy az első írta.
2016. máj. 4. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább a férjen keresztül üzennék, de semmiképp sem telefonon, üzenetben, emailen.

Ha netán találkoznátok, akkor persze személyesen is megmondhatod ezt neki, de szerintem ebben a helyzetben jobb, ha inkább a férjnek mondjátok. Nyilván őt is nagyon nagyon megviseli, de ezek a dolgok a nőnek szerintem sokkal rosszabbak.

2016. máj. 4. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor sms-t írj és hívd fel, ha hazaengedték. Ajánld fel neki konkrétan, hogy vigyázol pl a kisfiúra, ha orvoshoz kell mennie, vagy szívesen elmennél vele csajos estét tartani, ha ki akar kapcsolódni. Nyilván ezek kicsit sem oldják meg a problémáját, de a törődés jól eshet neki.
2016. máj. 5. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:

nem tolakodó. jó, ha tudja, hogy van valaki, akivel beszélgethet a dologról, még ha valószínű úgysem fogja megtenni.

jobb a ki nem használt lellki támogatás, mint a teljes közöny(nek látszó hozzáállás)

2016. máj. 5. 08:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a legjobb ha a férjén keresztül üzensz neki.

FB-n gáz lenne.

2016. máj. 5. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Facebookom nagyon üres dolog lenne ott bárki írhat ...

Személyesen telefonon jobb lenne de en várnék ezzel meg jó par napot hadd nyugodjon le es eméssze nagy trauma lehet ez es sztem nem is szívesen beszélne most a férjen családján kívül mással :( először csak üzennek neki a férjével hogy amikor jónak érzi keressen meg téged es számíthat rad !

2016. máj. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!