Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Help! Kimaradt egy tabletta....

Help! Kimaradt egy tabletta. Most mit kell tenni?

Figyelt kérdés

tri regolt szedek már 5 éve, de ilyen még nem volt, ezért vagyok tanácstalan. este véletlenül elfelejtettem bevenni.

10 óra telt el, és reggel mihelyst eszembe jutott bevettem. de akkor most kell kiegészítő védekezés, vagy nem?

legközelebb vasárnap leszünk együtt a párommal.

Ha egy bevont tabletta bevétele maradt el, de még nem telt el 12 óra a szokott bevételi idő óta, a bevont tablettát azonnal be kell venni, amilyen hamar csak lehetséges. A további bevont tablettákat a szokásos időben vegye be.

Ha egy bevont tabletta bevétele maradt el, de a szokásos bevételi idő óta 12 óránál hosszabb időtartam telt el, vagy ha több bevont tablettát hagyott ki, a fogamzásgátló hatás csökkenhet. Az utolsó, be nem vett bevont tablettát amilyen hamar csak lehet, be kell venni, akkor is, ha ez egy nap alatt kettő bevont tabletta bevételét jelenti. A további bevont tablettákat a szokásos időpontban kell bevenni. Ezen felül a biztonság fokozása érdekében nem hormonális fogamzásgátló módszerre (például gumióvszer, pesszárium spermiciddel) van szükség a következő 7 nap folyamán.

2016. máj. 3. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

" Ezen felül a biztonság fokozása érdekében nem hormonális fogamzásgátló módszerre (például gumióvszer, pesszárium spermiciddel) van szükség a következő 7 nap folyamán."

Mi a kérdés?

2016. máj. 3. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy te most két órán matekozol? Én nem kockáztatnék.
2016. máj. 3. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Le van írva!

Nem telt még el 12 óra, vagyis ha pótoltad 12 órán belül és beveszed a következő szemet úgy, ahogy szoktad, akkor semmi teendő nincs. Nem kell kiegészítő védekezés, de ha az téged megnyugtat, akkor 1 hétig használjatok óvszert.

2016. máj. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!