Ez mar menzesz lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Csutortokon lesz 6 hetes a babam,csaszar volt.
Meg igazabol el sem mult a gyermekagyi verzesem teljesen.meg halvanyan barnaztam.
Azomban ket napja gorcsolget a hasam mint mensinel,es azota ujra verzek.nem olyan intenziven mint terhesseg elott,eleg egy gyengebb betet.
Ez mar menzesz lenne??
Lehetseges,hogy ennyivel gyengebb?nem bannam mert nekem nagyon eros szokott lenni az elso 4-5 nap.
Babus szopizik de kap potlast is.
2016. máj. 2. 08:27
1/1 anonim válasza:
Én is császáros voltam és nekem is megjött úgy 3 napra a menstruációm úgy 6-7 hetesen. Viszont azóta semmi. Már lassan 7 hónapos lesz a babám. Ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban én is várom a válaszokat. Pár hónap múlva pedig szeretnénk ismét belevágni a babaprojektbe, és ha addig sem jön meg, akkor honnan fogom tudni, hogy esetleg össze jött-e a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!