Május 18-án volt pé-em. Rá 4 napra kezdett olyan érzésem lenni, hogy mindjárt megjön. Van hogy görcsölök is, olyan menzesz szerűen, hasam is fel van puffadva. Május 31-re várom a menzeszem. Szerintetek mi ez? Mell feszülés van enyhén, de nem fáj.
Beképzeled magadnak a tüneteket.
A peteérés után 10 nap mire a hcg hormon elkezd termelődni, de akkor is annyira kicsi mennyiségben, hogy a tesztek többsége még nem mutatja ki.
A tünetek csak később jelentkeznek.
Ha babát szeretnél, kívánom, hogy összejöjjön!
Igaza van az első válaszolónak, nem értem miért kell ilyen bunk@n válaszolni. Attól, hogy nem tetszik, amit ír, attól még igaz.
Valószínüleg annyira szeretnél babát, hogy minden jelet terhességi tünetnek hiszel. Ehhez nem kell 17 évesnek lenned.
Ha a terhesség tüneteket okoz, akkor már van hcg a szervezetedben, amit a teszt kimutat.
Nekem a várható mensi előtt 3 nappal volt hányingerem, de olyan fura volt, hogy még délután csináltam is egy tesztet, és pozitív lett.
Szóval örök igazság, hogy lehet bármilyen tüneted, akkor reménykedj, ha pozitív a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!