Akik adtak tejitalt a gyereküknek, meddig tettétek?
Figyelt kérdés
Mellette evett rendes reggelit/vacsoràt is?2016. ápr. 30. 10:41
1/3 anonim válasza:
Én 2 éves koráig tervezem.Most 15 hós.Mellette rendesen eszik.Reggel hajnali körül felébred,olyankor adok neki,és még alszik kb.2 órát.8 körül reggeli.Este közvetlen lefekvés előtt adom neki.Azt nem mindig fogadja el.Attól függ mennyit vacsorázott.
2/3 anonim válasza:
tejitalt vacsira kapja, reggel tejet iszik, emellett vacsorázik, reggelizik hideget általában.
a tejitalt 2 éves korban elhagyjuk, de tejet továbbra is fog kapni reggel és este, csak nem közvetlen lefekvés előtt.
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok: szóval hogy nem vacsira kapja a tejitalt hanem vacsizik és lefekvés előtt issza a tejitalt így értem. fürdés után tejital, fogmosás és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!