Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mi az amire jelenleg...

Anyukák, mi az amire jelenleg vágytok?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekel, hogy mi az, amire ti, mint nő, feleség vágytok, egyéni igények, álmok. Kicsit legyetek önzőek légyszi :)
2016. ápr. 29. 16:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%

Kész listát tudnék írni arról, hogy mire vágyom :-)

A ház korszerűsítésre szorul, és a bútorok is elég régiek. Szeretnék egy kocsit (és persze jogsit- ez utóbbi folyamatban / remélem kellően tudom amit kell... ), szeretném lecserélni a komplett ruhatáram.

Szeretném, ha végre össze jönne az esküvőnk (idén 10 éve hogy együtt vagyunk, szeptemberben ráadásul 30 leszek. Szép lenne...)

Ezekre vágyom igazán.

Ha apróbb dolgokat kellene írnom, akkor egy hatalmas PIHENTETŐ alvás után habos isler és somlói galuska evés, ízesített sör ivás egész nap és a kedvenc zenéim bömböltetése :-)

2016. ápr. 29. 18:22
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Egy normális, szellemileg kielégítő munkára. Tavaly még megvolt, de azóta rengeteg minden változott az életünkben, ezért kénytelen vagyok jelenleg takarításból élni. Nagyon remélem, csak átmenetileg, már keresek más munkát, de sajnos jelen pillanatban nagyon beszűkültek a lehetőségeim (hosszú történet).
2016. ápr. 29. 18:34
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
Fél óra csendre, és arra hogy a férjem hazaérjen végre! 😕
2016. ápr. 29. 18:43
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
2 óvodás gyerekem van. Arra vágyom, hogy legyen egy otthonról végezhető munkám, ami legalább havi 100-150.000-et fizetne.
2016. ápr. 29. 18:58
 15/30 anonim ***** válasza:
57%

Fogyni 10 kilót!!!

Vörösre festeném a hajam és elmennék egy rock koncertre. (Csak nagyon hiányozna közben a babám. :P )

2016. ápr. 29. 19:00
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

Nagy álom (és szinte teljesíthetetlen): teljesen külön családi ház, szép, rendezett kerttel. Anyósékkal lakunk közös telken, de külön háztartásban, aminek kétségkívül sok előnye van, ezért is döntöttünk emellett, viszont sajnos eléggé eltérnek a szép kertről alkotott elképzeléseink, így valószínűleg sosem lesz olyan, amilyenre vágyom :(

Kicsi: egy olyan hét, amikor csak a gyerekekkel lehetek szabadságon és nem kell főzni, mosni, takarítani, vagyis magyarul egy házimunka mentes hétre vágyom :)

2016. ápr. 29. 19:01
 17/30 anonim ***** válasza:
76%
Arra,hogy anyagilag ismét egyenesbe jöjjünk (sok plusz kiadás volt mostanság). Esküvő,saját lakás,stabil munkahely,csend úgy hogy a lányom itt van,csak nem jár a szája egész nap. És néha azt kívánom,bárcsak az apja megszűnne létezni,mert unom az állandó vitát amiatt,hogy mással vagyok,akivel jó,semmi vita,és jön a közös baba. Meg hogy minden hülyeség miatt kötekedik.
2016. ápr. 29. 19:01
 18/30 anonim ***** válasza:
57%
Arra, hogy végre visszajussak dolgozni, mert a fiam 2 héten belül a második betegséget nyomja éppen, pedig a telet szuper jól bírta. Egyébként szerencsére nálunk minden rendben.
2016. ápr. 29. 19:34
 19/30 anonim ***** válasza:
61%
Ma nagyon vágyakoztam egy pedikűrre, tegnap egy jó lustálkodós reggelre vágytam. Hát igen, az igények a Maslov-i piramis alján vannak nálam jelenleg :-)
2016. ápr. 29. 19:40
 20/30 anonim ***** válasza:
76%

3.: diabetikus francia krémes, a natúr joghurtot helyettesítheted chia joghurttal, a tejet mandulatejjel vagy rizstejjel, a habtejszínt növényi habtejszínnel! :)

[link]

Egyébként én most arra vágynék, hogy a végső stádiumos rákbeteg hozzátartozóm meggyógyuljon, aki bár idős, de eddig életerős, boldog,életvidám ember volt...

Csak álom, és tudom semmi nem segít. De ez az egyetlen, amire hónapok óta vágyom :'(

2016. ápr. 29. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!