Anyukák, mi az amire jelenleg vágytok?
Kész listát tudnék írni arról, hogy mire vágyom :-)
A ház korszerűsítésre szorul, és a bútorok is elég régiek. Szeretnék egy kocsit (és persze jogsit- ez utóbbi folyamatban / remélem kellően tudom amit kell... ), szeretném lecserélni a komplett ruhatáram.
Szeretném, ha végre össze jönne az esküvőnk (idén 10 éve hogy együtt vagyunk, szeptemberben ráadásul 30 leszek. Szép lenne...)
Ezekre vágyom igazán.
Ha apróbb dolgokat kellene írnom, akkor egy hatalmas PIHENTETŐ alvás után habos isler és somlói galuska evés, ízesített sör ivás egész nap és a kedvenc zenéim bömböltetése :-)
Fogyni 10 kilót!!!
Vörösre festeném a hajam és elmennék egy rock koncertre. (Csak nagyon hiányozna közben a babám. :P )
Nagy álom (és szinte teljesíthetetlen): teljesen külön családi ház, szép, rendezett kerttel. Anyósékkal lakunk közös telken, de külön háztartásban, aminek kétségkívül sok előnye van, ezért is döntöttünk emellett, viszont sajnos eléggé eltérnek a szép kertről alkotott elképzeléseink, így valószínűleg sosem lesz olyan, amilyenre vágyom :(
Kicsi: egy olyan hét, amikor csak a gyerekekkel lehetek szabadságon és nem kell főzni, mosni, takarítani, vagyis magyarul egy házimunka mentes hétre vágyom :)
3.: diabetikus francia krémes, a natúr joghurtot helyettesítheted chia joghurttal, a tejet mandulatejjel vagy rizstejjel, a habtejszínt növényi habtejszínnel! :)
Egyébként én most arra vágynék, hogy a végső stádiumos rákbeteg hozzátartozóm meggyógyuljon, aki bár idős, de eddig életerős, boldog,életvidám ember volt...
Csak álom, és tudom semmi nem segít. De ez az egyetlen, amire hónapok óta vágyom :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!