Adnál ma már ritkább nevét a kislányodnak?
A Magdolna vállalhatóan ritka név, és nagyon szép is. A Szilva helyett nekem inkább a Szilvana tetszik, a többi, amiket felsoroltál nem igazán.
Azzal meg ne foglalkozz, hogy nem divatnevet adsz a gyerekednek. Legalább nem ő lesz a 8. Hanna és 5 Szofi a csoportjában.
Nem tudom, mit értesz ritka alatt. Az általad felsorolt nevek a mai gyerekek között kifejezetten ritkák.
Szofi, Hanna, Maja és társai nem az én stílusom.
Ha nagyon tucat vezetéknevünk lenne, akkor adnék ritka keresztnevet, de biztosan nem ezeket a mostanában kitalált vagy külföldről frissen átvett furcsaságokat. Például viszonylag tetszik viszont az Ágota, Georgina, Blanka, Enikő, Flóra, Hargita, Ilona, Iringó, Krisztina, Gabriella, Linda, Lujza, Odett, Olívia, Orsolya, Piroska, Rebeka, Róza,
Kedvenc neveim: Eszter, Julianna, Dorottya, Boglárka, Réka, Sarolta, Viktória, Zita
Bármelyik nap megszülethet :)
A Kornélia és a Magdolna a két kedvenc, valószínűleg csak akkor döntjük el, ha már látjuk a picit... Az alapján, hogy mi illik hozzá 💖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!